afisaΠΥΛΗ

Αγροτική ημερίδα, με δύο θεματικές ενότητες, θα λάβει χώρα στην Πύλη, σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου, από τις 10.00 π.μ. ως και τις 14.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Πύλης.

 

1η Θεματική Ενότητα

10.00-12.00 π.μ. «Πρόχειρες σταυλικές εγκαταστάσεις – Εύκολη κατασκευή και διαδικασία αδειοδότησης από τον ίδιο τον παραγωγό» στα πλαίσια του προγράμματος AgriUrban – URBACT III και σε συνεργασία με το Δασαρχείο Τρικάλων και το ΤΕΙ Θεσσαλίας. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν τις προϋποθέσεις νομιμοποίησης – αδειοδότησης σταυλικής εγκατάστασης από την πλευρά του Δασαρχείου και του Δήμου, καθώς και τρόποι απλής ξυλοκαστασκευής από το ΤΕΙ Θεσσαλίας – Τμήμα Ξύλου & Επίπλου Καρδίτσας.

2η Θεματική Ενότητα

12.00-14.30 μ.μ. «ΟΣΔΕ 2017 – Υποβολή Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2017»  σε συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον Γεωπονικό Σύλλογο Τρικάλων. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης 2017, την υποβολή ορθής Δήλωσης Καλλιέργειας, οι συνδεδεμένες ενισχύσεις, η Πράσινη ενίσχυση, λάθη, παραλείψεις, συμβουλές και σημεία προσοχής.

Στο τέλος κάθε ενότητας οι παραγωγοί και οι ενδιαφερόμενοι εν γένει θα μπορούν να υποβάλλουν σχετικές ερωτήσεις και θα γίνει σύντομος διάλογος.

Και οι δύο ενότητες είναι ανοικτές προς το κοινό.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Λιποαναρρόφηση μόνο με τοπική αναισθησία γίνεται;

Τι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της λιποαναρρόφησης και πώς επιτυγχάνονται …