%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf-copy

Η δυνατότητα αγγειοπλαστικής που έχει η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων παρουσιάστηκε χθες στη διάρκεια συνέντευξης τύπου από τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Νέστορα Αντωνίου, τον διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρη Παρθένη και τον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Πλατογιάννη.

Το νοσοκομείο Τρικάλων είναι το πρώτο περιφερειακό νοσοκομείο, εκτός αυτών των πρωτευουσών των υγειονομικών περιφερειών, που θα μπορεί να αντιμετωπίσει πλήρως και με την καλύτερη δυνατή μέθοδο τα οξεία εμφράγματα.

Πρόκειται για μία μέθοδο αντιμετώπισης του οξύ εμφράγματος, που θα αλλάξει σημαντικά τη δυνατότητα διαχείρισης των περιστατικών που θα φτάνουν στο νοσοκομείο. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν τόσο από τον κ. Αντωνίου όσο και από τον κ. Παρθένη, είναι μία μέθοδος που θα μειώσει σημαντικά το κόστος νοσηλείας των ασθενών.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου κ. Πλατογιάννης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό ασθενούς, η καρδιακή λειτουργία του οποίου αποκαταστάθηκε πλήρως μετά την αγγειοπλαστική.

Στη σημασία ένταξης της καρδιολογικής κλινικής στο πρόγραμμα εφημέρευσης αναφέρθηκε ο κ. Αντωνίου, μιλώντας για μία αξιοσημείωτη εξέλιξη όχι μόνο για τους ασθενείς της Δυτικής Θεσσαλίας αλλά για το σύνολο της υγειονομικής περιφέρειας.

Από την πλευρά του και ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων επεσήμανε τη θετική λειτουργία της εικοσιτετράωρης εφημέρευσης της κλινικής σε σχέση με τις ανάγκες του πληθυσμού.

Στο μεταξύ, της συνέντευξης Τύπου προηγήθηκε τελετή στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε το νέο μηχάνημα υπερήχων, που δώρισαν στο εργαστήριο της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου οι επιχειρηματίες Τάκης και Μιχάλης Σαράντης, στη μνήμη του πατέρα τους.

ert.gr

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Θανάση Λιούτα

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Από καρδιάς εύχομαι σε όλες και όλους, η φετινή Ανάσταση να γεμί…