img_3677-portaikos-arxiki

Έχασε την ισοπαλία μέσα από τα χέρια του σήμερα ο Πορταϊκός μέσα στην Φαρκαδώνα, σε ένα σκληρό παιχνίδι για γερά νεύρα, με ανατροπές στο σκορ & την αγωνία όλων να χτυπάει κόκκινο, ως στο τέλος του ματς.

Η ομάδα της Πύλης μπήκε αρκετά δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο, που με το εξουθενωτικό πρέσινγκ στην πρώτη μπαλιά, κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της & μόλις στο 12′ να προηγηθεί στο σκορ, ύστερα από διπλό σουτ του Τσαρούχα, το πρώτο που αποκρούστηκε από τον αντίπαλο κίπερ & το δεύτερο να βρίσκει σε σώμα αντιπάλου, καταλήγοντας τελικά στα δίχτυα.

Αρκετά καλός & στη συνέχεια ο Πορταϊκός, να δημιουργεί φάσεις, χωρίς όμως ευτυχή κατάληξη. Από το μισάωρο & έπειτα η Φαρκαδώνα, έδειξε να συνέρχεται από το σοκ του γρήγορου γκολ του αντιπάλου της δημιουργώντας κι αυτή τις ευκαιρίες της, κλείνοντας το ημίχρονο με το 0-1.

Στην επανάληψη, η Φαρκαδώνα ήταν αυτή που αιφνιδίασε & πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό (46′) πέτυχε την ισοφάριση με τον Ξάνθο. Κι από εδώ & πέρα συνέβη κάτι πρωτόγνωρο, με την γηπεδούχο να πετυχαίνει άλλο δύο τέρματα σε διάστημα τριών λεπτών , με τον Ξάνθο να χτυπάει ξανά στο 51′ & τον Καπράλο στο 54′, να βάζουν έτσι μπροστά την Φαρκαδώνα με σκορ 3-1, σοκάροντας τους πάντες από πλευράς Πορταϊκού.

Οι Πυλιώτες, χωρίς να εγκαταλείψουν το παιχνίδι, επανήλθαν γρήγορα από την ψυχρολουσία των τριών τερμάτων & στο 58′ με τον Κατσιάκο, μείωσαν σε 3-2, ενώ στο 78′ ο Ζαρίδας έκανε την πλήρη επαναφορά(3-3), ξαναβάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι, αναπτερώνοντας τις ελπίδες όλων για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αρκετά δυνατές μάχες στο χώρο του κέντρου, αλλά & αρκετά λάθη κι από τις δύο ομάδες, συνεχίστηκε το ματς, έως το 85′ όπου Καπράλος, για ακόμη μια φορά, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, γράφοντας το 4-3. Κι ενώ όλοι πιστέψαν ότι ο Πορταϊκός δεν θα έβρισκε το κουράγιο να ανταποδώσει, φεύγοντας από την Φαρκαδώνα με το χρυσό «Χ», ο Ζαρίδας είχε άλλη γνώμη & στο 88′ έχασε μοναδική ευκαιρία, μετά από τετ-α-τετ κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής η οποία αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μία φάση για χάι λάιτς, που όλοι θα τη θυμούνται για αρκετό καιρό.

Οι Πυλιώτες είχαν αρκετά παράπονα από τον βοηθό διαιτητή κ. Κυραντζούλη, διαμαρτυρόμενοι για περίπτωση οφ σάιτ στα δύο πρώτα γκολ της Φαρκαδώνας, καθώς για πέναλτι που δεν δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, σε σπρώξιμο παίχτη του Πορταϊκού στην μεγάλη περιοχή.

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Λεωνίδα, απειλήθηκαν & επεισόδια, που με την συνδρομή των ψυχραιμότερων, έλαβαν γρήγορα τέλος.

***(Να ζητήσουμε συγγνώμη για το ό,τι οι τίτλοι με τους σκόρερς στα γκολ, πέφτουν πιο νωρίς, ενώ θα έπρεπε να γίνεται πιο μετά. Αυτό συνέβη από «κόλλημα» του προγράμματος την ώρα σύνθεσης του βίντεο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας).

 

portaikos-1 portaikos-2 portaikos-3 portaikos-4 portaikos-5 portaikos-6 portaikos-7 portaikos-8 portaikos-9 portaikos-10 portaikos-12 portaikos-13 portaikos-14 portaikos-15 portaikos-16 portaikos-17 portaikos-18

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…