Πέμπτη, 31 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΈτοιμος ο Ολυμπιακός για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον ΠΑΣ Γιάννινα

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Το Σάββατο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν στο Ρέντη την τελευταία τους προπόνηση, πριν από το παιχνίδι της Κυριακής στα Ιωάννινα. Δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική, εστιάζοντας στην αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Καμπιάσο, θεραπεία συνέχισε ο Ερνάνι. Ο Φουστέρ κινήθηκε συντηρητικά, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Τάσο Αυλωνίτη, αλλά και τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ. Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Σίλβα γνωστοποίησε την αποστολή για τα Ιωάννινα. Αναλυτικά: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα