peykovelones Arxiki

Ένα «χαλί» διαφορετικό από τα άλλα, «πλεγμένο» με πευκοβελόνες, έχει στρωθεί στον δρόμο που οδηγεί από την Πύλη προς την Ιερά Μονή της «Γκούρας», ως φυσική απόρροια βέβαια, των δέντρων που υπάρχουν εκετέρωθεν του δρόμου.

Μπορεί σε άλλες περιπτώσεις κάτι τέτοιο να θεωρείτο αρκετά ρομαντικό, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι πευκοβελόνες που βρίσκονται εν πολλώ στο οδόστρωμα, αποτελούν ένα ύπουλο – επικίνδυνο χαλί, για τους διερχομένους οδηγούς, καθώς δημιουργούν θέματα ολισθηρότητας & σε πολλά σημεία του δρόμου μάλιστα έχουν καλύψει μέρος & των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας, αφήνοντας καθαρή διέλευση, μόνο για ένα αυτοκίνητο.

Επίσης, το φυσικό ρείθρο απορροής των ομβρίων υδάτων έχει στομώσει από φύλλα, ξερόκλαδα & φερτά υλικά, κάτι που ενδεχομένως σε μια νεροποντή, να δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα, ανάλογης έντασης & έκτασης σε ανάλογο φαινόμενο του 2016, στην περιοχή «Κακούρι».

Θέματα τα οποία η αρμόδια Αντιδημαρχία «Καθαριότητας» επιβάλλεται να δει, καθώς η Ι.Μ. «Γκούρας», αποτελεί έναν εκ των επισκέψιμων χώρων της πόλης & του Δήμου γενικότερα, δεχόμενη καθημερινά κόσμο, ενώ οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων 5-6 χρόνων, έχουν αλλάξει δραματικά, δημιουργώντας απρόβλεπτες & δυσάρεστες καταστάσεις & στην περιοχή μας!

peykovelones (1)

peykovelones (2)

peykovelones (3)

peykovelones (4)

peykovelones (6)

peykovelones (8)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…