Floulis Photographers | 
www.floulis.gr

Δεκάδες Άγιο Βασίληδες ξεχύθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 10/12/2016, στους δρόμους και τα σοκάκια των Τρικάλων πλημμυρίζοντας έτσι την πόλη με κόκκινα σκουφάκια και χαμογελαστά πρόσωπα δίνοντας ακόμα μια Χριστουγεννιάτικη νότα στην ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

Το ραντεβού όλων δόθηκε στην κεντρική πλατεία κάτω από το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο της χώρας. Η πλατεία άρχισε να ντύνεται στα κόκκινα από νωρίς το μεσημέρι με όλους τους συμμετέχοντες να βάζουν την στολή τους και να ετοιμάζονται να ξεχυθούν στους δρόμους και τα πλακόστρωτα της πόλης. Οι δρομείς έτρεξαν πάνω σε μια διαδρομή χαραγμένη γύρω από σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος όπως η κεντρική Πλατεία, η περιοχή του Βαρουσίου, το Φρούριο, ο πεζόδρομος της Ασκληπιού, η παραποτάμια διαδρομή, το νέο μουσείο Τσιτσάνη στις παλιές φυλακές και το Τζαμί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρώτος το νήμα του τερματισμού έκοψε ο Φλόκας Χρήστος (ΓΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ) με χρόνο 16:31, δεύτερος τερμάτισε ο Μανίκας Δημήτρης (WE RUN TEAM) με χρόνο 17:06 ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ράγιας Βασίλειος (Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ) και ο Μουχάκης Δημήτρης (Σ.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ–TRG) με χρόνο 17:28.

Στις Γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Γεωργοπούλου Ματούλα (Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ) με χρόνο 21:41, δεύτερη η Ντούβλη Ελένη (Γυμναστήριο ATHLETICO) με χρόνο 21:42 και τρίτη η Βότσιου Φένια (Γυμναστήριο ATHLETICO) με χρόνο 22:14

Στην ειδική κατηγορία των ομάδων την πρώτη θέση κατέλαβε ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων, τη δεύτερη θέση κατέλαβε το γυμναστήριο ATHLETICO και την τρίτη θέση κατέλαβε η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Μ.Υ.)

Τιμητικές πλακέτες για την συμμετοχή και τον τερματισμό τους, απονεμήθηκαν στον κ. Τσιάρα Σωτήριο ως τον μεγαλύτερο σε ηλικία δρομέα και στον μικρούλη Βενέτη Κωνσταντίνο ως τον νεότερο δρομέα.

Ο κατάλογος των ευχαριστιών θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλος. Επιγραμματικά, ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων υπό την αιγίδα της οποίας έγινε ο αγώνας. Το Δήμο Τρικκαίων και ιδιαίτερα την e-trikala και το Μύλο των Ξωτικών που πρόσφεραν τα μέγιστα στη διοργάνωση συνδράμοντας ουσιαστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Το κατάστημα We Run (Κωτούλας Δημήτρης) και όλους αυτούς οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση του αγώνα. Τους εθελοντές του Δήμου Τρικκαίων που στάθηκαν για μία ακόμη φορά στο ύψος τους, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο.) Τοπικό Τμήμα Τρικάλων για την πολύτιμη βοήθειά τους και τον ενθουσιασμό τους, τους μαθητές του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων με τον επικεφαλή τους κ. Αδάμο Βασίλειο και όλους τους φίλους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας με τον καλύτερο τρόπο.

Επίσης πολλά «Ευχαριστώ» στους χορηγούς μας Καρακικές Shopping Center, Εταιρία Αναψυκτικών Λουξ, Εταιρία Ανδρικού ρούχου Dur, Κέντρο Χρώματος Βενέτη και Μαρίνα Κοντοτόλη για όλη την στήριξη που μας παρείχαν. Ειδική μνεία στην Τροχαία Τρικάλων και την Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων, που πραγματικά ήταν παντού και φρόντισαν για την ασφάλεια τόσο των δρομέων αλλά και των οδηγών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τέλος ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Υγεία, Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους!!!!

Floulis Photographers | www.floulis.gr

opop-2

Floulis Photographers | www.floulis.gr
Για τον Ο.Π.Ο.Π.

 

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…