Filyra (10)

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στις 6:00 το ΚΑΠΗ Φιλύρας στις εγκαταστάσεις της δομής, παρουσία του συνόλου των μελών και φίλων αυτού.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Απ. Σουλιώτης και έκοψε η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Μαρίνα Πανάγου με την «συνδρομή» της προέδρου της Τ.Κ. Φιλύρας κας Λίτσας Βαμπούλα και του Αντ/ρχου κ. Κ. Δούλαλα. Το φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή αξίας 50€, προσφορά του σούπερ μάρκετ «ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ» στην Πύλη.

Τις ευχές τους για «Καλή Χρονιά, Υγεία & Ευτυχία» απηύθυναν στους παρεβρισκόμενους η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Μ. Πανάγου, η πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλύρας κα Λίτσα Βαμπούλα, ο Αντ/ρχος κ. Κ. Δούλαλας. καθώς και ο δημ. σύμβουλος κ. Ευαγγ. Θέος.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και τίμησαν με την παρουσία τους ο παρά τω Δημάρχω Αντ/ρχος Οικονομικών & Πολ. Προστασίας κ. Άρης Τζάνης, η αντ/δρος του ΟΚΠΑΔ κα Χαρά Καλιώρα, ο αντ/ρχος Αθλητισμού κ. Σ. Αγγέλης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Θαν. Μανούρας, καθώς και τα μέλη του ΟΚΠΑΔ Δ. Πύλης κ.κ. Κατερίνα Πισσιώνη-Ξαγαρά, Έφη Κοτσιώρρη-Καλέτση & Γ. Γούλας.

 

Filyra (1)

Filyra (2)

Filyra (3)

Filyra (4)

Filyra (5)

Filyra (6)

Filyra (7)

Filyra (8)

Filyra (9)

Filyra (11)

Filyra (12)

Filyra (14)

Filyra (13)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ζητείται προσωπικό στο Παλαιομονάστηρο…

Ζητείται γυναίκα για κουζίνα σε κατάστημα αναψυκτήριο – ψησταριά στο Παλαιομονάστηρο  Τρικ…