IMG_6615 Arxiki

Νίκη «ανάσα» η σημερινή για τον Πορταϊκό κι από βαθμολογικής, καθώς & ψυχολογικής απόψεως.

Αρκετά καλή εμφανίστηκε σήμερα η ομάδα της Πύλης, που αν και από το 6′ κιόλας λεπτό, με γκολ του Παπακώστα, έμεινε πίσω στο σκορ, δεν αιφνιδιάστηκε, στάθηκε στα πόδια της & επανέκαμψε γρήγορα με τον Τσαρούχα στο 12′, ύστερα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Από εκεί & έπειτα είχαμε ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών & ρεσιτάλ ατυχίας για τους Πορτινούς, που έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη, κάνοντας τα νεύρα των αρκετών σήμερα φιλάθλων τους, κορδελάκια!!! & τον αντίπαλο κήπερ Λιάκο να πιάνει τα άπιαστα!!! Κι ενώ ο Πορταϊκός είχε ολοκληρωτικά την πρωτοβουλία των κινήσεων, το Δεντροχώρι ήταν & πάλι αυτό, που για μια ακόμη φορά πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Στεφ. Τάτσιο στο 20′ να κάνει το 1-2.

Στο 25′ ο Τσαρούχας χάνει κλασική ευκαιρία σε ένα τετ α τετ με τον Λιάκο, ενώ στο 44′ η κοντινή κεφαλιά του Γ. Πανάγου, βρήκε την οριζόντια δοκό του κήπερ Λιάκου, για να καταλήξει άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο Γ. Βαγενάς στο 48′ & Γ. Πανάγος στο 52′ ξεσήκωσαν & πάλι την κερκίδα & ήταν το 62′ όταν ο Κωνσταντούλας με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε για τον Πορταϊκό.

Η λύτρωση ήρθε μετά από έξι λεπτά, όταν στο 67′ ο Ταμπάκος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, γράφοντας το τελικό 3-2, που έμελλε να είναι & το τελικό. Στο 75′ άλλη μια χαμένη ευκαιρία με τον Ταμπάκο, ενώ στο 89′ ο Τσαρούχας, σε ένα άλλο  τετ α τετ με τον Λιάκο έχασε ξανά την μονομαχία, μην καταφέρνοντας να σκοράρει.

 

IMG_6591 IMG_6592 IMG_6605

 

 

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…