TATOYAZ

Όταν ένας 31χρονος πήγε να κάνει τατουάζ, δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να έχουν μια τόσο άσχημη εξέλιξη.

 Ο καλλιτέχνης που του είχε κάνει τατουάζ είχε δώσει τις ανάλογες συμβουλές στον 31χρονο για το τι θα έπρεπε να κάνει και τι να μην κάνει τις πρώτες ημέρες. Μία από αυτές ήταν να μην κάνει μπάνιο στην θάλασσα για δύο εβδομάδες.

Ο 31χρονος όμως, αποφάσισε να μην ακούσει την συμβουλή αυτή και 5 μέρες αφού έκανε δύο χέρια που προσεύχονται μπροστά από ένα σταυρό, αποφάσισε να βουτήξει στο κόλπο του Μεξικού.

Η πληγή όμως που είχε δημιουργηθεί ήταν ακόμη φρέσκια και έπαθε μόλυνση από ένα σαρκοβόρο βακτήριο, το οποίο του «έσπασε» το δέρμα.

Μία μέρα μετά αφού μπήκε στην θάλασσα άρχισε να ανεβάζει πυρετό, να έχει κρυάδες και κοκκινίλες γύρω από το σημείο που είχε κάνει το τατουάζ, ενώ την επόμενη η κατάστασή του άρχισε να χειροτερεύει με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, οι φουσκάλες πλέον δεν ήταν κόκκινες, αλλά μοβ, κάτι που παρατηρείται στις μολύνσεις, ειδικά στους ανθρώπους που πάσχουν από κίρρωση.

Τα αντιβιοτικά που του έδωσαν, σκότωσαν το 60% των βακτηριδίων, όμως πλέον η ζημιά είχε γίνει. Τα ζωτικά του όργανα είχαν αρχίσει να μην λειτουργούν με αποτέλεσμα να μπει σε τεχνική υποστήριξη, όπου παρέμεινε για περίπου δύο εβδομάδες.

Έπειτα άρχισε να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης και οι γιατροί άρχισαν να είναι αισιόδοξοι για την κατάστασή της υγείας του. Έτσι τον άφησαν να επιστρέψει σπίτι.

Λίγες εβδομάδες αργότερα όμως έπαθε ένα νέο σηπτικό σοκ, με αποτέλεσμα να πάθει νεφρική ανεπάρκεια και να οδηγηθεί εκ νέου για νοσηλεία και τελικά να αφήσει την τελευταία του πνοή μετά από δύο μήνες σκληρής μάχης.

koutipandoras.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Κάρτα του Αγρότη: Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις δημιουργούν ανησυχίες

– Η Κάρτα του Αγρότη ενώ αποτελεί μια ελπιδοφόρα πρωτοβουλία φέρνει μαζί της και σει…