Arxiki Ag Bissarionas (6)

Φωταγωγήθηκε σήμερα το απόγευμα στις 6:00μμ & το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Άγ. Βησσαρίωνα, που θα στολίζει & φωτίζει από εδώ & πέρα την κεντρική πλατεία της Κοινότητας καθ’ όλη την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού ο ΟΚΠΑΔ, η Τ.Κ. Αγ. Βησσαρίωνα & ο Σύλλογος Γυναικών του χωριού, με την βροχή να πέφτει ασταμάτητα, η οποία όμως δεν στάθηκε ικανή να πτοήσει μικρούς & μεγάλους, που όλοι μαζί έστειλαν το δικό τους μήνυμα για «αγάπη» & «αλληλεγγύη» σε όλο τον κόσμο.

Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς από τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αντ. Πατσιαούρα, τον παρά τω Δημάρχω Αντ/ρχο , Οικ/κών & Πολ. Προστασίας κ. Άρη Τζάνη & της προέδρου του Συλλόγου Γυναικών κας Κατερίνας Σουλιώτη, φωταγωγήθηκε το δέντρο, με τα βεγγαλικά να σχίζουν & να φωτίζουν τον ντουσκιώτικο ουρανό, ενώ τα παιδιά του Κατηχητικού της τοπικής Ενορίας, έψαλαν τα Κάλαντα & τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Τέλος από ον πρόεδρο δωρήθηκε στα παιδιά από μια εικόνα – ημερολόγιο, προσφορά της Κοινότητας, ενώ από τον Σύλλογο Γυναικών προσφέρθηκαν σε όλους χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Ag Bissarionas (1)

Ag Bissarionas (2)

Ag Bissarionas (3)

Ag Bissarionas (4)

Ag Bissarionas (5)

Ag Bissarionas (9)

Ag Bissarionas (10)

Ag Bissarionas (11)

Ag Bissarionas (12)

Ag Bissarionas (13)

Ag Bissarionas (14)

Ag Bissarionas (15)

Ag Bissarionas (16)

Ag Bissarionas (17)

Ag Bissarionas (18)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Βγήκε μαχαίρι σε ΤΚ του Δ. Πύλης…

Για άγνωστες προσωπικές διαφορές, ήρθαν σε συμπλοκή δύο νεαρά άτομα 40 & 35 χρονών περ…