Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΜε πολύ κόσμο το «TRIKALA CITY TRAIL», του ΟΠΟΠ (φωτό)

Με πολύ κόσμο το «TRIKALA CITY TRAIL», του ΟΠΟΠ (φωτό)

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου που διοργάνωσε ο Ο.Π.Ο.Π. με την σημαντική συμβολή του κύριου χορηγού της εκδήλωσης, των Καταστημάτων ειδών ένδυσης «ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ  Shoping-Center στα Τρίκαλα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 16.00, όπου δόθηκε η εκκίνηση του Μαραθωνίου από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Οι  αθλητές διήνυσαν απόσταση 5000χλμ. με αφετηρία  την Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων & την διαδρομή χαραγμένη να περνάει κυρίως από σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος όπως η περιοχή στο Βαρούσι, το Φρούριο, μία πανέμορφη παραποτάμια διέλευση, το νέο μουσείο Τσιτσάνη στις παλιές φυλακές, το Τζαμί και με τερματισμό στον ίδιο χώρο. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, η Αντιδήμαρχος  κ. Λεβέντη.

Όλοι οι συμμετέχοντες  είχαν τη δυνατότητα να τρέξουν με σκουφάκια του Άη Βασίλη, σε ένα πραγματικό Santa Run!!! O αγώνας τέλεσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και συνδιοργανώθηκε από τον ΟΠΟΠ & τον Δήμο Τρικκαίων. Σημαντικό ρόλο στην διεξαγωγή του αγώνα είχαν οι χορηγοί Καρακικές Shopping Center, η Εταιρία Αναψυκτικών Λουξ, η Εταιρία Ανδρικού ρούχου Dur και το κέντρο χρώματος Βενέτη.

dsc07040 dsc07043 dsc07047 dsc07051 dsc07060 dsc07064

 

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα