Bala (2)

Το πρώτο τους παιδάκι βάφτισε την Κυριακή 14 Ιουνίου, το ζεύγος Νίκος Μαμάτσας & Ανδρεάνα Μπαλλά, προσθέτοντας & επισήμως ένα μικρό αγγελούδι στην οικογένεια, διατρανώνοντας την ευτυχία τους!

Το ιερό μυστήριο της βάπτισης, ετελέσθη στον Ι. Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων, υπό των π. Αθαν. Αραπογιάννη & π. Γεώρ. Γραδούλα.

Η γλυκύτατη δεσποινιδούλα, πήρε το πρώτο της μπανάκι βουτώντας στα ζεστά νερά της κολυμπήθρας, προσπαθώντας να αλιεύσει το όνομά της, κάτι στο οποίο όμως την βοήθησε η περιχαρής νονά της Μαρία Καρανάνα, ανασύροντας & χαρίζοντάς της το δικό της όνομα ΑΝΘΟΥΛΑ!!!, με το οποίο από τούδε & στο εξής θα κάνει γνωστή την παρουσία της σε φίλους, γνωστούς  & συγγενείς.

Με το πέρας του μυστηρίου, η τριμελής πλέον οικογένεια Ν. Μαμάτσα, μετά της νεοφώτιστης Ανθούλας, δεξιώθηκε τους εκλεκτούς φίλους & συγγενείς, σε γνωστή οικογενειακή ταβέρνα του Δ. Πύλης.

Η Δ/κή Αρχή του PyliNews.gr, εύχεται στους πανευτυχείς γονείς, για το νέο τους αγγελούδι, να είναι καλότυχο & ό,τι πιο όμορφο να το συνοδεύει σε έναν μακρόσυρτο & ευτυχή βίο!

Και…με έναν γιο!!!

Bala (1)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…