arxiki-ok-0742-copy

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε σήμερα  μία 60χρονη γυναίκα στα Τρίκαλα, όταν 2 Pitbul της επιτέθηκαν, καταφέρνοντάς της πολλαπλά δαγκώματα.

Το συμβάν σημειώθηκε σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 11:00, στη γέφυρα «Αριαννού» , 200 μέτρα πιο κάτω από το ΓΕΝ Τρικάλων, όταν η άτυχη γυναίκα κι ενώ διερχόμενη από το σημείο 2 Pitbul, (σημειωτέον οικόσιτα, που για κάποιο λόγο ξέφυγαν του ιδιοκτήτη) της επιτέθηκαν βγαίνοντας από παράπλευρη δασωμένη περιοχή.

Έντρομη η γυναίκα άρχιζε να καλεί σε βοήθεια & για να γλιτώσει, οχυρώθηκε από την πίσω πλευρά των κάγκελων της γέφυρας, κρεμάμενη κυριολεκτικά στο κενό, ενώ τα σκυλιά συνέχιζαν να την δαγκώνουν. Για καλή της τύχη στην από την απέναντι οικοδομή τεχνίτες προσέτρεξαν σε βοήθεια, που με ξύλα & σκεπάρια κατόρθωσαν να σώσουν την άτυχη 60χρονη. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την κυρία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου τις παρασχέθηκαν οι προβλεπόμενες πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της Αστυνομίας, που για μία ώρα περίπου, απαγόρευσαν την κυκλοφορία σε πεζούς & ποδηλάτες, αφού τα σκυλιά ήταν ακόμα ελεύθερα & επιτέθηκαν & στους ίδιους.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε & ο Δήμος, όπου υπάλληλος της Υγειονομικής Υπηρεσίας, ο οποίος είχε εξοικείωση με τέτοιου είδους περιστατικά, «συνέλαβε» τα σκυλιά, οδηγώντας τα στην Κτηνιατρική Υπηρεσία, για τις ανάλογες εξετάσεις.

Η άτυχη γυναίκα, μιλώντας στο PliNews.gr είπε χαρακτηριστικά: «Κάτι τέτοιο σε κανέναν να μην συμβεί», ενώ αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, από τις γύρω οικίες είπαν πως η γυναίκα είχε «Άγιο».

Να σημειώσουμε πως πριν το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη άλλο ένα συμβάν στο εκεί σημείο με άλλη γυναίκα που της επιτέθηκαν τα σκυλιά, η οποία στην προσπάθειά της να να ξεφύγει, έπεσε &τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Αυτόπτες μάρτυρες αφηγούνται στην κάμερα του PyliNews.gr το τραγικό συμβάν. Δείτε το βίντεο…

img_0741-copy arxiki-copy img_0732-copy img_0734-copy img_0737-copy img_0739-copy img_0740-copy

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…