kelari perganti (2)

Καθοριστικό ρόλο για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ υπέρ γνωστής τρικαλινής γαλακτοβιομηχανίας, θα διαδραματίσει η γνωστή  επιχείρηση της Πύλης «κελάρι Περγαντή», που δραστηριοποιείται στον τομέα της οινοποιίας με μοναδικές ποικιλίες αμπέλου σε δικά της αμπελοτόπια, καθώς το ιδιόκτητο παραδοσιακό πέτρινο κτίριο το οποίο αποτελεί σημείο πώλησης & σήμα κατετεθέν της επιχείρησης επί της κεντρικής οδού Άρτης, επιλέχθηκε αβλεπί από την διαφημιστική εταιρεία, καθώς οι χώροι του κτιρίου εξυπηρετούν στο έπακρο τις ανάγκες του σποτ.

Και επειδή μιλάμε για τοπική γαλακτοβιομηχανία η οποία ανέκαθεν δίνει έμφαση στις παραδοσιακές συνταγές των προϊόντων της, από το σενάριο της όλης υπόθεσης δεν θα μπορούσε να λείψει μια παραδοσιακή ελληνική οικογένεια στο ανάλογο οικιακό περιβάλλον, να απολαμβάνει αυτές τις συνταγές, που με μεράκι δημιούργησαν οι ιδρυτές της & μόνο ο χώρος στο «κελάρι Περγαντή» μπορεί να υποστηρίξει πραγματικά.

Όλα έτοιμα λοιπόν για τα αυριανά γυρίσματα στο «κελάρι Περγαντή», στο οποίο θα συμμετέχουν και άτομα από την Πύλη, απ’, ό,τι διαπιστώσαμε από την πολλή κίνηση που επικράτησε σήμερα στους χώρους του, χωρίς να μας αφήσει αδιάφορους, ελπίζοντας σύντομα να το απολαύσουμε και στις οθόνες των τηλεοράσεών μας.

Επιπλέον πληροφορίες μας, αναφέρουν πως θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος διαφημιστικού, το οποίο θα γυριστεί σε ορεινά χωριά του Δ. Πύλης (Παλαιοκαρυά) & Δ. Καλαμπάκας, κατά πάσα πιθανότητα στην Γλυκομηλιά, με το οποίο και θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα για το συγκεκριμένο σποτάκι, που λόγω κορονοϊού είχε μείνει πίσω…

kelari perganti (1)

kelari perganti (3)

kelari perganti (4)

kelari perganti (5)

kelari perganti (6)

kelari perganti (7)

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …