Ag Bisarionas (1)

Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός  Εσπερινός  στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος (ΔΟΥΣΙΚΟΥ)

Με την μέγιστη λαμπρότητα και την δέουσα θρησκευτική Κατάνυξη εορτάστηκε η Μνήμη του Αγίου Βησσαρίωνος, χθες  Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου  παραμονή της Εορτής του  Αγίου, παρουσία αρκετών πιστών παρά τις  δύσκολες επιδημικές συνθήκες, όπου τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός  στον Ιερό Ναό του Ιεράς Μονής του Αγίου Βησσαρίωνος, Χοροστατούντος  του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσοστόμου, συνεπικουρούμενος των Μοναχών της Μονής και ιερέων της ευρύτερης περιοχής.

Κατόπιν έγινε η Αρτοκλασία στον αύλειο χώρο του Μοναστηριού μετά Θείου Κηρύγματος από τον Ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως  Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσοστόμου και το  νέο  Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη Αχίλλειο Τσούτσουρα.

Ακολούθησε  το προσκύνημα της  Τίμιας Κάρας και της  Εικόνας του Αγίου Βησσαρίωνος από τους πιστούς, ενώ προσφέρθη φιλοξενία εκ τη Ιεράς Μονής.

Παρόντες ήταν οι δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πύλης κ. Έφη Μπλαντζώνη, κ. Ευάγγελος Κουτής και ο Πολιτευτής κ. Κων/νος Πατέρας.

Α. Γ. Τ.

Ag Bisarionas (2)

Ag Bisarionas (3)

Ag Bisarionas (4)

Ag Bisarionas (5)

Ag Bisarionas (6)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…