Δευτέρα, 30 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΥγείαΚ. Αγοραστός:  Ακόμη  7,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας  2014-2020,  για κλίνες...

Κ. Αγοραστός:  Ακόμη  7,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας  2014-2020,  για κλίνες Covid-19  και προσλήψεις στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Την  ενίσχυση των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας με επιπλέον 2,5 εκατομμύρια ευρώ για κλίνες  covid-19 στις ΜΕΘ και 5 εκατομμύρια ευρώ για  προσλήψεις  ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός είχε σήμερα συνάντηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη,  τον Διοικητή του ΓΝΛ Γρηγόρη Βλαχάκη, τον  αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΓΝΛ Χάρη Τσιλιάκο και  τον  Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Απόστολο Κομνό, παρουσία και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλη Πινακά.

Ο κ. Σερέτης ευχαρίστησε τον κ. Αγοραστό για «τη διαρκή στήριξή του προς τα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, σε μια εποχή που το δημόσιο σύστημα υγείας δοκιμάζεται σκληρά».

«Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των Νοσοκομείων  που βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης και εκτελεί έργο υπερβάλλοντας εαυτόν» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πάνω απ όλα, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της  ανθρώπινης ζωής. Είμαστε παρόντες, συνεργαζόμαστε με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, τους διοικητές των Νοσοκομείων και τον ΕΟΔΥ και με όλα τα μέσα που διαθέτουμε ενισχύουμε το δημόσιο σύστημα υγείας» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

agor (2)

 

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα