kukloforiakes-ruthmiseis-tin-triti-sto-kentro-tis-athinas.w_l

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

1.- Έχοντας υπόψη:
Α) Τις διατάξεις των Άρθρων 9 και 52 του Ν.2696/99 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», ως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Άρθρο 46 του Ν.3542 και άρθρου 109 του Ν. 2696/99 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.» και τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 52 του Ν.2696/1999 «Περί Κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 48 παρ. 9 του Ν.4313/2014.

Β) Το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πύλης.

Γ) Την υπ’ αριθμ. 5609/19/2190774 από 16/10/2019, εισηγητική αναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, με την οποία προτείνει – εισηγείται τις απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και

Δ) Το γεγονός ότι, από τις διατάξεις της παρούσας Απόφασης δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος
του κρατικού προϋπολογισμού.

2.- Αποσκοπώντας στην ομαλή, εύρυθμη, απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αναγραφόμενων στο θέμα εκδηλώσεων και παρέλασης και την εξυπηρέτηση του προσερχόμενου για την παρακολούθηση αυτών, κοινού, υπό συνθήκες ευταξίας και επισημότητας:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Ά ρ θ ρ ο 1 ο

– Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων για τη Δευτέρα 28/10/2019 και κατά τις ώρες 10:30΄ με 12:00΄ της ιδίας, στην Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτης, στο τμήμα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Αγ. Αθανασίου, έως τη διασταύρωσή της με την Περιφερειακή Οδό (ύψος Δημαρχείου Πύλης).

– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες – εναλλακτικές οδούς και συγκεκριμένα τα οχήματα που κινούνται επί της Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτης με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Άρτα στη διασταύρωση με την οδό Αγ. Αθανασίου να εισέρχονται δεξιά στην οδό Αγ. Αθανασίου, ενώ τα οχήματα που κινούνται επί της Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτης με κατεύθυνση από Άρτα προς Τρίκαλα στη διασταύρωση με την Περιφερειακή οδό (ύψος Δημαρχείου Πύλης) να εισέρχονται αριστερά στην ανωτέρω οδό.

– Η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση.

– Με μέριμνα και ευθύνη των αρμοδίων Υπηρεσιών, σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.

– Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και
την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

Ά ρ θ ρ ο 2 ο

Η ισχύς της παρούσας στην εδαφική δικαιοδοσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, αρχίζει:

• μετά την πραγματοποίηση επιτόπιας αυτοψίας, από το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, για την ορθότητα της τοποθέτησης της προβλεπόμενης κυκλοφοριακής σήμανσης και για την αναγκαιότητα λήψης τυχόν πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής σήμανσης.

• από τη δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 Κ.Ο.Κ. και την ανάρτησή
της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν.3861/2010.

Ά ρ θ ρ ο 3 ο

– Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.), όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Ά ρ θ ρ ο 4 ο

– Η εκτέλεση της παρούσης ανατίθεται στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Οι κυνηγοί στο πλευρό των πλημμυροπαθών κατοίκων, των τριών Κοινοτήτων του Δ. Πύλης

Η χθεσινή δράση, είναι μια έμπρακτη απόδειξη προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης προς του…