Voitsidis K

Τέλος εποχής λοιπόν μετά από 15 χρόνια παρουσίας στον εμπορικό σύλλογο Πύλης. Δεκαπέντε χρόνια που το «επιχειρείν» στο τόπο μας αλλά και σε όλη τη χώρα είχε εντελώς διαφορετικές εικόνες και εκ διαμέτρου αντίθετες παραστάσεις.

Από τα  χρόνια τής οικονομικής ανάπτυξης στο απότομο φρένο που έφερε η μετά το 2010 δημοσιονομική προσαρμογή τής εισόδου στα μνημόνια. Μια περίοδος που κράτησε δέκα ολόκληρα χρόνια και συνεχίζεται στον παρόντα χρόνο με την πανδημία τού covid – 19 που ενέσκηψε τους τελευταίους μήνες.

Όμως το εμπόριο είναι μαθημένο να επιβιώνει στα δύσκολα. Με πληγές. Με απώλειες. Όμως επιβιώνει και μεγαλουργεί. Ακόμη και στα ανέφελα χρόνια τα προβλήματα δεν εξέλειπαν.  Το παρεμπόριο, τα πολυκαταστήματα, τα προϊόντα απομίμησης, τα παζάρια ήταν μερικά από αυτά.

Τέλος εποχής λοιπόν και θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια που χωρίς το ομαδικό τους πνεύμα δεν θα είχαμε προχωρήσει και επιτύχει ως σύλλογος.

Ξεκινώντας από τον αδικοχαμένο Ανδρέα Παπαρσένη και τους Σουλιώτη Κων/νια, Ντούβλη Κατερίνα, Βαΐου Νίκο, Τσόλα Γιώργο, Ρέντα Αχιλλέα, Τζάνη Άρη, Αθανασίου Ιωάννα, Βλαχοδήμο Γιώργο, Τζάνη Μαρία, Μπαλατσούκα Ηλία, Μπλετσογιάννη Παναγιώτη και Ρίνη Αρτεμισία.

Παράλειψή μου θα ήταν να μην αναφερθώ στη κοινή συναντίληψη που είχαμε για τον τόπο μας με τον πρώην και νυν Δήμαρχο κ.κ. Κουφογάζο Κων/νο και Μαράβα Κων/νο και στη συστράτευση για τη λύση των προβλημάτων μας.

Ιδιαίτερα θέλω να σταθώ στη συμβολή των ΜΜΕ – site, ραδιοφώνων και εφημερίδων – για το φιλόξενο χώρο που παρέθεσαν ανιδιοτελώς για να ακουστούν παντού οι απόψεις του συλλόγου. Η συμβολή της καθοριστική.

Τέλος ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους εμπόρους και επιχειρηματίες της περιοχής για τις καίριες παρεμβάσεις τους προς τη διοίκηση του συλλόγου. Τους προτρέπω να σταθούν αρωγοί στη νέα διοίκηση, κάτι που κι εγώ δεσμεύομαι πως θα πράξω με όλες μου τις δυνάμεις.

Για να συνεχίσει ο σύλλογος την πορεία του έχοντας ήδη κλείσει 75 χρόνια παρουσίας.

Κώστας Βοϊτσίδης

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Volos Street Food Festival… Έρχεται το Βόλος Truck Festival

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη γευστική εμπειρία στον Βόλο, 16 έως 19 Μαΐου στην Πλατεία Ρήγ…