AOT Arxiki
Ο Α.Ο. Τρίκαλα αγωνίζεται σε δύο μέτωπα το Σάββατο 9 Νοεμβρίου , σε κρίσιμες αναμετρήσεις τόσο στο ποδόσφαιρο με αντίπαλο την Βέροια για το πρωτάθλημα της φουτμπολ λιγκ, όσο και στο μπάσκετ με την ισόβαθμη ομάδα του Αμπελώνα στην 1η θέση του Θεσσαλικού πρωταθλήματος.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα , απευθύνει κάλεσμα στους Τρικαλινούς φιλάθλους να στηρίξουν τις δύο ομάδες του ΑΟΤ, στους αγώνες που δίνουν και να τις βοηθήσουν να φτάσουν σε νικηφόρα αποτέλεσματα. Ο αγώνας του ποδοσφαίρου , ξεκινά στις 3:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων.
Οι Τρικαλινοί φίλαθλοι καλούνται με την δυναμική τους παρουσία να αποδείξουν ότι είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας , όπως το έχουν πράξει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν.
Ο αγώνας του μπάσκετ, ξεκινά στις 6:00 το απόγευμα, στο Δημοτικό κλειστό. Πρόκειται για το πρώτο δυνατό και κρίσιμο ματς στην Α1 ΕΣΚΑΘ και οι Τρικαλινοί φίλαθλοι καλούνται να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε από φέτος στην ομάδα του μπάσκετ και να αποτελέσουν τον 6ο παίκτη της ομάδας.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Γιατί τα καναρίνια πρέπει να κάνουν συχνά μπάνιο

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε την ανάγκη να κάνουν μπάνιο τα σκυλιά και οι γάτες μας, αλλά δε…