Enosi

Επίσκεψη στο δήμαρχο Δ. Πύλης κ. Κ. Μαράβα, πραγματοποίησαν, σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 στη 1:00 το μεσημέρι, τα μέλη του Δ.Σ. της τοπικής Δ/σης Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Αχιλ. Μπέγα, συνοδευόμενου του Γεν. Γραμματέα κ. Βασ. Δραγούτσου, του Α΄Αντιπροέδρου κ.  Γ. Τσιγαρίδα & του ταμία αυτής κ. Μιχάλη Μάστορα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διοργάνωση ημερίδας στην Πύλη, στις 4 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Πύλης, με θέμα την ενημέρωση σχετικά με το «Ηλεκτρονικό έγκλημα».

Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η Τοπική Δ/ηση της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων με τον Δήμο Πύλης, σε συνεργασία & την υποστήριξη της Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, αλλά & την Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων. Μία ημερίδα που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της μαθητιώσσας νεολαίας του Δήμου & θα είναι ανοιχτή σε όλους τους δημότες.

Η θεματολογία της ημερίδας θα περιλαμβάνει την ενημέρωση, πρόληψη, την έρευνα και την καταστολή εγκλημάτων ή αντικοινωνικών συμπεριφορών, που διαπράττονται μέσω του διαδικτύου ή άλλων μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας, στα πλαίσια του αναμορφωμένου & αναπροσαρμοσμένου προγράμματος που αφορά στο ηλεκτρονικό έγκλημα, ύστερα & από τα πολλά περιστατικά με την «μπλε φάλαινα», που πήρε μεγάλες διαστάσεις, ειδικά στην ηλικιακή ομάδα των εφήβων.

Η ενημέρωση θα γίνει από ειδική ομάδα, που θα έρθει επί σκοπού από Αθήνα, με επικεφαλής τον ίδιο τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Γεώργιο Παπαπροδρόμου.

Επίσης & από πλευράς τοπικής Δ/σης Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, ανακοινώθηκε στον Δήμαρχο κ. Μαράβα μία μελλοντική, πολύ σημαντική δράση που ετοιμάζει για τον Δ. Πύλης, η οποία θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στον τοπικό τουρισμό & θα αντανακλά το παγκόσμιο ενδιαφέρον, όσον αφορά τη συμμετοχή σε αυτήν & θα γίνει γνωστή κατά τους επόμενους μήνες.

IMG_1257

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…