Dim 2
Ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια γνωρίζει την πρώτης ποιότητας δουλειά που γίνεται στην ακαδημία μας γι αυτό και όταν πρόκειται για σκάουτινγκ πάντα υπάρχει στα μπλοκάκια τους το όνομα της Δήμητρα Απόλλων και μάλιστα σε περίοπτη θέση.
Ακόμα τέσσερα ταλαντούχα παιδιά δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στα επιλεγμένα δοκιμαστικά που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός σε Βούλα και Σεφ , 1 και 2 Σεπτεμβρίου .
Πρόκειται για τους Πρεκατέ Βασίλη (2005) , Αγγελάκη Κωνσταντίνο (2007) , Ρουμπιέ Ευθύμη (2007) και Τσάτσο Ιωάννη (2007) οι οποίοι επιλέχθηκαν από τους σκάουτερ του Ολυμπιακού . Και τα τέσσερα παιδιά άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και είναι πολύ πιθανό να κλιθούν ξανά για προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν .
Τις προπονήσεις των παιδιών παρακολούθησαν και κατέγραψαν όλοι οι προπονητές των τμημάτων Κ17 , Κ15 , Κ13 οι σκάουτερ Ιμπαγάσα – Φέμελης – Γεωργόπουλος καθώς και ο τεχνικός υπεύθυνος όλων των τμημάτων κος Ελευθεριάδης που διατηρεί άριστες σχέσεις με τους υπεύθυνους προπονητές της Δήμητρα Απόλλων Γκαραγκάνη Αποστόλη και Γιαγιάκο Νίκο και εκτιμά απεριόριστα το έργο που γίνεται στην ακαδημία.
Όποια και να είναι η κατάληξη με τον Ολυμπιακό τα 4 αυτά παιδιά γέμισαν εμπειρίες που μόνο καλό μπορούν να τους κάνουν για την μετέπειτα πορεία τους ως ποδοσφαιριστές .
Όταν οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκές κι άλλα παιδιά θα πάρουν εμπειρίες από μεγάλες ΠΑΕ είτε ατομικά είτε με τα τμήματά τους καθώς η ακαδημία μας είναι από τις πρώτες επαρχιακές που καλούν για τα εκάστοτε τουρνουά
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Κωστάκης: Η ήρεμη Δύναμη! του Κώστα Μαράβα & σε αυτή την εκλογική Σύγκριση!

  «Προχωράμε μαζί & πάλι με πολιτικό ήθος & εντιμότητα», είναι το κεντρικό σύ…