ek-limenik

Καλά στην υγεία της εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής, 40 ναυτικά μίλια από τη Φολέγανδρο, η 45χρονη από τη Νέα Ζηλανδία που αγνοούνταν από την Παρασκευή.

Τη γυναίκα βρήκε πάνω στη λέμβο της και περισυνέλλεξε πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, 40 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Φολεγάνδρου και αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Θυμίζουμε ότι η 45χρονη το μεσημέρι της Παρασκευής 1/11/2019 πήγε με λέμβο στην ακτή του κόλπου της Αγκάλης και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Το πρωί του Σαββάτου ενημερώθηκαν για το περιστατικό από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος οι λιμενικές αρχές Ίου, Φολέγανδρου, Μήλου, Νάξου και Θήρας.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της, με τέσσερα περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, τρία ιδιωτικά σκάφη, καθώς και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ στις έρευνες από ξηράς συμμετείχαν  στελέχη της Λιμενικής και Αστυνομικής Αρχής.

Πηγή: koutipandoras.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…