Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΘεσσαλίαΤέσσερις συλλήψεις στα Τρίκαλα για αφορολόγητο καπνό

Τέσσερις συλλήψεις στα Τρίκαλα για αφορολόγητο καπνό

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Συνελήφθησαν στα Τρίκαλα τέσσερις αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Κατασχέθηκαν συνολικά (2.145) γραμμάρια αφορολόγητου καπνού και (160) αφορολόγητα τσιγάρα

Συνελήφθησαν, χθες (10-11-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα, τέσσερις αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 54, 26 και 42 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κατεργασμένου (χύμα) καπνού, συνολικού βάρους (1.658) γραμμαρίων και (160) τσιγάρα, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (487) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα κατασχεθέντα καπνικά είδη θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα