Ουσιαστικά αποτελέσματα από τη συνάντηση του συλλόγου ΑμεΑ «Ελπίδα» Τρικάλων με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Σημαντικά και άμεσα αξιοποιήσιμα αποτελέσματα προέκυψαν από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου στη Λάρισα, μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ΑμεΑ «Ελπίδα» Τρικάλων και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα, παρουσία αρμόδιων Αντιπεριφερειαρχών.
Η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό και παραγωγικό κλίμα, με ουσιαστικό διάλογο πάνω σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία.
Ξεχώρισε η σαφής διάθεση των εκπροσώπων της Περιφέρειας να ακούσουν, αλλά και η προετοιμασία τους να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις στα θέματα που είχαν τεθεί εγκαίρως από τον Σύλλογο.
Κομβικό σημείο της συνάντησης αποτέλεσε η πλήρης και τεκμηριωμένη ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης της νέας μεγάλης δομής ΚΔΗΦ και φιλοξενίας στα Τρίκαλα, στον χώρο του οικοπέδου και των κτιρίων της δωρεάς της οικογένειας Δεληλίγκα – ένα έργο με καθοριστική σημασία για την ενίσχυση της φροντίδας και της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία στην περιοχή.
Οι επαφές δεν περιορίστηκαν στη συνάντηση, καθώς ακολούθησαν περαιτέρω συζητήσεις με αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και ενισχύοντας το πλαίσιο συνεργασίας.
Ο Σύλλογος ΑμεΑ «Ελπίδα» Τρικάλων θα προχωρήσει σύντομα σε αναλυτικές ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα της συνάντησης, τα οποία θα τεθούν και προς συζήτηση στις επόμενες συνεδριάσεις του.
Με σταθερό προσανατολισμό τη διεκδίκηση και την πρόοδο, ο Σύλλογος συνεχίζει δυναμικά τις παρεμβάσεις του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρία.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο του
Συλλόγου ΑμεΑ «Ελπίδα» Τρικάλων.











