Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΘεσσαλίαΜοίρασε τρόφιμα σε απόρους και ευπαθείς ομάδες η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μοίρασε τρόφιμα σε απόρους και ευπαθείς ομάδες η Περιφέρεια Θεσσαλίας

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζοντας τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη, μοίρασε τρόφιμα, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα. Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε πάνω από 450 οικογένειες οι οποίες έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη και χρειάζονται στήριξη. Οι δομές μας στέκονται καθημερινά με σεβασμό και ενδιαφέρον στο κοινωνικό σύνολο».

Αυτά τόνισαν η π. αντιπεριφερειάρχης κ. Μαμάρα Μαρία, καθώς και τα στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατά την καθιερωμένη διανομή τροφίμων.

 

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα