kynigetikos Pylis

Επειδή όλο αυτό το διάστημα βρισκόμασταν ως κυνηγετική οικογένεια, λόγο της απαγόρευσης της αθλητικής δραστηριότητάς μας, σε συνεχή επαφή με όλα τα πολιτικά πρόσωπα εκφράζοντας την αγανάκτησή μας για την άδικη απόφαση της κυβέρνησης, θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε και στα πρόσωπα που δώσανε το δικό τους αγώνα για το δίκαιο αίτημά μας..

Το Δ.Σ του Κ.Σ. Πύλης με το παρόν μήνυμα ευχαριστεί θερμά το βουλευτή Τρικάλων, Θανάση Λιούτα, ο οποίος με την ουσιαστική και στοχευμένη πρότασή του απηύθυνε προς τον αρμόδιο Υπουργό πέτυχε να αναδείξει το δίκαιο αίτημά μας για την άρση της απαγόρευσης της μετακίνησης των κυνηγών και να συμβάλει ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό στην ικανοποίηση του αιτήματός μας.

Για εμάς τους κυνηγούς η απαγόρευση της μετακίνησής μας αποτελούσε μια αδικία, καθώς σε αντίθεση με όσα προβλέπονταν για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας εν μέσω του Lockdown, εμείς στερούμασταν το δικαίωμα στη δική μας άθληση.

Ο κύριος Λιούτας, αναδεικνύοντας την ουσία του ζητήματος, βασιζόμενος σε ρεαλιστικά επιχειρήματα και πεπεισμένος τα όσα αληθή στοιχεία ανέφερε η επιστολή διαμαρτυρίας μας προς όλα τα πολιτικά πρόσωπα, ότι ως κυνηγοί θα τηρούσαμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας έναντι του GOVID 19, στάθηκε στο πλευρό μας.

Με την πεποίθηση ότι θα εργαστεί και στη συνέχεια ώστε να αφήσει ελεύθερη τη μετακίνησή μας σε όλη την επικράτεια επαναλαμβάνουμε με τη σειρά μας, ότι οι κυνηγοί θα σταθούν στο ύψος της ατομικής και συλλογικής ευθύνης απέναντι στον αγώνα που όλοι δίνουμε για την προστασία έναντι της πανδημίας.

Επίσης θα ήταν άδικο να μην αναφερθεί και ο αγώνας που έδωσε για τον ίδιο σκοπό και η κυρία Παπακώστα Κατερίνα την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση Το Δ.Σ του Κ.Σ. Πύλης    

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…