Τετάρτη, 1 Ιουλίου, 2026

Εξιχνιάστηκαν συνολικά (17) περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στη Λάρισα και σε διάφορες περιοχές της χώρας

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου και μιας άγνωστης μέχρι στιγμής συνεργού του για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνολικά (17) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στη Λάρισα και σε διάφορες περιοχές της χώρας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου και μιας άγνωστης μέχρι στιγμής συνεργού του για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, εξακριβώθηκε οι δύο συνεργοί, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, διέπραξαν κατά το χρονικό διάστημα από (18-10-2018) έως (12-12-2018) σε Λάρισα, Πάτρα, Καλαμάτα, Κόρινθο, Γρεβενά και σε περιοχές της Αττικής, της Πέλλας, της Χαλκιδικής και της Ηλείας συνολικά (15) περιπτώσεις κλοπής και (2) απόπειρες σε καταστήματα, κατά τις οποίες αποκόμισαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα.

Όπως διαπιστώθηκε, η αξία των αφαιρεθέντων χρηματικών ποσών και κοσμημάτων ανέρχεται στα (67.000) ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση της άγνωστης συνεργού, καθώς και για τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλα παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα