Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΘετταλών ΤόποςΕξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία σε βάρος 85χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στη Λάρισα

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία σε βάρος 85χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στη Λάρισα

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Συνελήφθησαν, ως δράστες, τρεις ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της παράβασης του νόμου περί όπλων και του νόμου περί ναρκωτικών

Επιπλέον, συνελήφθη και μία 50χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε βάρος 85χρονου ημεδαπού στη Λάρισα και συνελήφθησαν ως δράστες τρεις ημεδαποί, ηλικίας 46, 54 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της παράβασης του νόμου περί όπλων και του νόμου περί ναρκωτικών.

Επιπλέον, συνελήφθη και μία 50χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη γα αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (19-09-2016) το μεσημέρι στην πόλη, δύο από τους δράστες πλησίασαν τον 85χρονο, ο οποίος κινούνταν πεζός και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα, ενώ ο τρίτος συνεργός τους ανέμενε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν και το οποίο κατασχέθηκε.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, αλλά και η αξιοποίηση στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των τριών ημεδαπών τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Λάρισα και τη σύλληψή τους.

Παράλληλα, από την κατοχή των τριών δραστών της ληστείας, καθώς και σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των (8.105) ευρώ, ως μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού,
  • μία κυνηγετική καραμπίνα, της οποίας η άδεια κατοχής είχε λήξει,
  • (80) ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και
  • τρία κινητά τηλέφωνα.

Παράλληλα, από την κατοχή της 50χρονης συλληφθείσας κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, ως μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, καθώς και τρία πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Από το Γραφείο Τύπου

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -


Δημοφιλέστερα