IMG_3282

 

Ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας συνεπής στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, προσπαθεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των δημοτών σε όλο το φάσμα του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης, λύνοντας προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητά του.

Συγκεκριμένα τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, υπέγραψε Σύμβαση Κατασκευής έργου «Αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από την πλημμύρα ‘’DANIEL’’ που αφορά την Δ.Ε. ΠΙΝΔΕΩΝ του Δήμου Πύλης.

Ανάδοχος Εταιρεία ΚΟΥΤΗ ΑΝ –ΚΩΤΗΣ ΟΕ με δτ ΤΕΚΤΑΜΟΣ ΟΕ με νόμιμο εκπρόσωπο την κ. Αναστασία Κουτή, καλούμενο εφ’ εξής ΑΝΑΔΟΧΟ για την εκτέλεση των εργασιών στην παραπάνω περιοχή του Δήμου Πύλης.

Το έργο χρηματοδοτείται από  πιστώσεις της Πράξης «Κάλυψη αναγκών διαχείρισης πλημμύρας  (Daniel) Δήμου Πύλης» με κωδικό ΟΠΣ 5220989 στο «ΤΠΑ ΥΠΟΥΓΕΙΟΥ ΕΣΩΕΡΙΚΩΝ 2021-2025».

Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ.

Δ. Πύλης

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στόχος να μη κινδυνέψουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Η παραίτηση του ΔΣ δεν σημαίνει παύση πληρωμών. Η εξυγίανση του Οργανισμού αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα 

Προσωπικό του στοίχημα, χαρακτήρισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσ…