2024-06-28 095007

Κρίμα… Μία όμορφη φιλανθρωπική εκδήλωση – μουσικοχορευτική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος “Αγκαλιά Αγάπης” και πραγματοποιήθηκε (δεν ολοκληρώθηκε…), χθες βράδυ Πέμπτη 27-6-2024) στα Ρόγκια Τρικάλων και με πολύ κόσμο, είχε άδοξο τέλος…

Τι συνέβη…

Την ώρα που είχε αρχίσει το γλέντι και ο χορός, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών που συμμετείχαν μάλιστα αφιλοκερδώς, λόγω του καλού σκοπού που γινόταν για να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα και να βοηθηθούν συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, μέσω του Συλλόγου, ξαφνικά ήρθε το περιπολικό της Αστυνομίας με δύο αστυνομικούς και ενημέρωσαν τα μέλη του Δ.Σ. ότι υπήρξε επαναλαμβανόμενη τηλεφωνική καταγγελία για ηχορύπανση και θα έπρεπε να γίνει σύλληψη του Προέδρου του Συλλόγου Βαγγέλη Κολώνα ή κάποιου μέλους από το Δ.Σ. με την διαδικασία του αυτοφώρου και να έκλειναν τα ηχεία.

Πέρασε αρκετή ώρα με διαπραγματεύσεις μεταξύ των Αστυνομικών και των μελών του Δ.Σ. χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα.

Οι Αστυνομικοί αργότερα ενημέρωσαν την ορχήστρα ότι θα πρέπει να σταματήσει και να κλείσουν τα ηχεία και πήγαν να συλλάβουν άλλο μέλος του Δ.Σ. με την αντίδραση του κόσμου να είναι έντονη!

Πάνω στην προσπάθεια των Αστυνομικών να συλλάβουν το μέλος, βρέθηκε στο σημείο τυχαία μία γυναίκα κάτοικος Ρογκίων, καθώς αυτά εξελισσόταν έξω από τον χώρο των τραπεζιών.

Η γυναίκα χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε στο έδαφος από κάποιο σπρώξιμο με τη συμπλοκή που υπήρξε μπροστά της, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα του μηριαίου!

Στη συνέχεια της συμπλοκής, επενέβησαν κι άλλα δύο άτομα που ήρθαν στα χέρια μεταξύ τους, γρονθοκοπώντας ο ένας τον άλλον και μάλιστα ο ένας εκ των δύο είναι αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που συμμετείχε απλά στην εκδήλωση. Μετά από αυτό επικράτησε ένας πανζουρλισμός…

Το άλλο άτομο όμως συνέχιζε να διαπληκτίζεται με τους αστυνομικούς και μετά από λίγο ήρθαν ενισχύσεις άλλα 4 περιπολικά με άλλους 8 άνδρες, όπου το συνέλαβαν.

Στη συνέχεια υπήρξε και σύλληψη ατόμου του Δ.Σ. ενώ η γυναίκα που υπέστη το σοβαρό κάταγμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Στο τέλος μία γυναίκα μέλος του Δ.Σ. ανακοίνωσε την αναγκαστική λήξη της όμορφης βραδιάς κατά τα άλλα…

Όλη η βραδιά αμαυρώθηκε από μια τηλεφωνική καταγγελία που έκανε “κάποιος” συμπολίτης μας που ενοχλήθηκε από την μουσική για μια εκδήλωση που θα γινόταν μια φορά το χρόνο και κυρίως για τον σκοπό που θα γινόταν, ενώ το κακό ολοκληρώθηκε και με τα άλλα δύο άτομα που παρενέβησαν και έγινε μετά ο μεγάλος πανικός.

Δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί οι συμπολίτες μας που κατά τα άλλα είναι σε όλα νομοταγής, όπως όλοι μας… ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ και όχι γιατί ο κόσμος δε χόρεψε και δε γλέντησε γιατί άμα θέλει κάθε μέρα διασκεδάζει, αλλά γιατί κάποια άτομα και οι οικογένειές τους περίμεναν από αυτή την εκδήλωση για να βοηθηθούν!

 

Πηγή:trikalaola.gr

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Σλοβακία -‘Εξι νεκροί και 5 τραυματίες ο νεότερος απολογισμός από τη σύγκρουση αμαξοστοιχίας με λεωφορείο

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη σύγ…