μαχαίρι-1536x1090

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν προχθές το μεσημέρι στην οδό Μελίνας Μερκούρη, στη Νέα Ιωνία Βόλου. Τρεις νεαροί με μηχανάκια, ηλικίας 19 έως 24 ετών, κυνηγούσαν έναν άλλο νεαρό ο οποίος τρέχοντας προσπαθούσε να τους ξεφύγει. Στην προσπάθειά του αυτή μπήκε σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, που εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτό και μέσα βρίσκονταν πελάτες.

Επικράτησε πανικός. Ο νεαρός άρχισε να φωνάζει και να πέφτει πάνω σε καρέκλες, ψάχνοντας να βρει τρόπο να γλιτώσει, όμως σε ελάχιστα λεπτά “μπούκαραν” στο προποτζίδικο και οι 3 που τον κυνηγούσαν. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, με τον κυνηγημένο να βγάζει σουγιά και ο ένας από τους τρεις, κατσαβίδι.

“Θα σε καθαρίσουμε”, ακούστηκε να λέει. Πανικόβλητος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε την αστυνομία, ενώ πελάτης που προσπάθησε τρομαγμένος να απομακρυνθεί από το σημείο, τραυματίστηκε κατά λάθος από το κατσαβίδι στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Ο άγριος καυγάς, που σύμφωνα με πληροφορίες αφορά διακίνηση ναρκωτικών, συνεχίστηκε και έξω από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ. Ωστόσο, όταν οι νεαροί άκουσαν ότι κλήθηκε η αστυνομία, έσπευσαν να εξαφανιστούν, αφήνοντας πίσω τους “βομβαρδισμένο” το προποτζίδικο με σπασμένες καρέκλες και τραπέζια.

Πηγή:gegonota.news

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και στο EUMED-9 o Αυγενάκης…

Στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και στο EUMED-9 o Αυγενάκης: Στην ατζέντα οι περαιτέρω αλλ…