agelis

Στην Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων μίλησε χθες ο Καλαμπακιώτης  Δικηγόρος  και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ελευθερίας Τζανακούλη κ. Βασίλης Αγγέλης.

Ο κ. Αγγέλης εξήγησε τους λόγους που κατεβαίνει Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και δη με τον συνδυασμό Ενωμένοι Θεσσαλοί  της κ.  Ελευθερίας Τζανακούλη. Ότι είναι μια γυναίκα , νέα και δυναμική σε αντίθεση  με τους Αγοραστό και Κουρέτα, που είναι παλιοί πολιτικοί.

Υποστήριξε  ότι  το αφήγημα  του κ Αγοραστού ότι η Θεομηνία ήταν «μεγάλη»  δεν ισχύει,  αλλά εάν υπήρχαν οι υποδομές  με τα απαιτούμενα αντιπλημμυρικά έργα,  όπως όφειλε να κάνει ο κ. Αγοραστός  στα 13  έτη που διακυβερνά την Περιφέρεια Θεσσαλίας ,  δεν θα γίνονταν η καταστροφή.

Κατηγόρησε  τον κ Αγοραστό γιατί δεν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ως όφειλε .

Ο κ. Αγγέλης, δήλωσε ιδεολογικά Κεντρώος, ενώ εξέφρασε την έντονη δυσφορία του, για την εμφάνιση των κομματικών της Νέας Δημοκρατίας στην εκδήλωση του κ. Αγοραστού  στα Τρίκαλα,  την οποία χαρακτήρισε ως φιέστα Μιχαλάκη  .

Τελειώνοντας, για άλλη μια φορά, ζήτησε την στήριξη του κόσμου, τόσο για τον ίδιο όσο και  στο πρόσωπο, της Ελευθερίας Τζανακούλη  και  τον συνδυασμό.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…