1100_6467d422-7b0b-4c8d-a8bc-c72f414575e3

Για βαρύτατες ευθύνες των υπεύθυνων του νηπιαγωγείου και του οδηγού του σχολικού λεωφορείου κάνει λόγο η μητέρα του δίχρονου κοριτσιού

Ένα απίστευτο περιστατικό που προκαλεί προβληματισμό σημειώθηκε στη Βάρκιζα, όπου ξέχασαν ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών μέσα στο σχολικό λεωφορείο για τέσσερις ολόκληρες ώρες.  Σύγκεκριμένα και συμφωνα με την αστυνομία, νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό και επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα με το επόμενο δρομολόγιο του να είναι μετά από αρκετές ώρες και ειδικότερα για να τα παραλάβει και να τα επιστρέψει στους γονείς τους. Το παιδί έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο επί 5  ώρες και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες. Αρχικά κοιμόταν αλλά στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του αφού ξύπνησε και προφανώς τρόμαξε.

Το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα και ένας περαστικός το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Το παιδί απεγκλωβίστηκε σε κατάσταση σοκ.
Ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου  όμως, δεν πρόσεξε ότι δεν είχε παραδώσει στον παιδικό σταθμό όλα τα παιδιά και μέσα στο όχημα έμεινε ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών. Την απουσία του παιδιού δεν κατάλαβαν ούτε οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού.

Στην συνέχεια συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, οι οποίοι αφέθηκαν στην συνέχεια ελεύθεροι

«Είναι στυγνοί εγκληματίες, το παιδάκι μου είναι σε σοκ, δεν μπορεί να κοιμηθεί»

Η μητέρα της 2χρονης μίλησε  και ούσα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, χαρακτήρισε τραγικό το συμβάν.

«Έδωσα το παιδί μου 9 παρά τέταρτο στον οδηγό του λεωφορείου μαζί με τη συνοδό που ήταν μαζί, ήρεμη ότι θα πάει το παιδί στο σχολείο και 1 παρά εικοσιπέντε με πήρε η αστυνομία τηλέφωνο», δήλωσε αρχικά, σημειώνοντας πως ο οδηγός πάρκαρε το λεωφορείο για να πάει να ξεκουραστεί στο σπίτι του.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι το παιδάκι ξύπνησε, αντιλήφθηκε τις φωνές του μία περαστική κυρία και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. «Με το που έφτασα στο σημείο έκλαιγα, έκλαιγε και η κοπέλα που το είχε βρει, ήταν σε σοκ. Ήταν απίστευτο. Το μωρό ήταν δεμένο μέχρι τις 12:15 που ήρθε ο οδηγός του λεωφορείου και το έβγαλαν και δεν φαινόταν το παιδί, ήταν κλειστές οι κουρτίνες και τα παράθυρα, και γύρισε γύρω γύρω για να το ψάξει να το βρει», συμπλήρωσε η μητέρα του κοριτσιού.

Πηγή:koutipandoras.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…