vaios

Φωτιές άναψε, κατά την διαδικασία των ερωταπαντήσεων της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Πύλης, ερώτηση προς το Προεδρείο & το Σώμα, από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Βάιο Κάλυβα, ανεβάζοντας το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης και πάλι στα ύψη!

Συγκεκριμένα ο κ. Καλύβας, ύστερα από οχλήσεις συνδημοτών μας, έφερε στο ΔΣ την εξής ερώτηση…: «Ποιο είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς που διέπει το «Καταφύγιο του Κόζιακα» και ποια η χρήση του;». 

Στο θέμα, με απαντήσεις τους εμπλέχτηκαν ο Δήμαρχος, κ. Κ. Μαράβας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Κ. Ούτρας, ο ανεξάρτητος δημ. σύμβουλος κ. Περ. Μητρονάτσιος (ως ο παρών επενδυτής του Καταφυγίου, σύμφωνα με τον ίδιο & τους υπολοίπους στην κουβέντα) και ο δημ. σύμβουλος κ. Χρ. Νάκος.

Ακούστηκαν διάφορα, όπως «Είναι μια αμαρτωλή ιστορία, που πάει πολύ πίσω…», «Ξενοδοχείο» κλπ., με τον κ. Καλύβα και όλους όσοι παραβρεθήκαμε χθες στην αίθουσα του ΔΣ, τελικά να μην παίρνουμε μια ευθεία και ξεκάθαρη κουβέντα, μην μπορώντας να κατανοήσουμε το τι ισχύει, με το θέμα απ’ ό, τι φάνηκε να μην έχει τελειώσει χθες, αλλά να θέλει να απασχολεί το Σώμα και σε άλλη ή άλλες συνεδριάσεις.

Εμείς θα κρατήσουμε αυτό που ο κ. Νάκος είπε ως ειδικός, καθ,ότι υπάλληλος του Δασαρχείου και απ’ ό,τι φάνηκε, γνώστης του θέματος… «Κάποια πράγματα είναι σε εκκρεμότητα, αναφορικά με το Καταφύγιο. Δίκιο δεν έχει ούτε η μία πλευρά, ούτε η άλλη», προτρέποντας τον Δήμο στην σύνταξη και αποστολή εγγράφου προς το Δασαρχείο Τρικάλων, με το οποίο θα ζητά όλα εκείνα τα έγγραφα, που μπορούν να δώσουν απαντήσεις στο θέμα που προέκυψε.

Μετά από όσα ελέχθησαν εψές για το θέμα…Καλούμε λοιπόν και την Δημ. Αρχή, αλλά & τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, να επιληφθούν του θέματος να δώσουν τις απαντήσεις που απαιτούνται εκ της περιστάσεως.

Το οφείλουν στους δημότες, οι οποίοι θα πρέπει να γνωρίζουν σαφώς για τα «περί του οίκου τους».

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί, με όσα διημείφθησαν μεταξύ των όλων των πλευρών, σχετικά με το θέμα…

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Με μία υπέροχη δράση του Κέντρου Κοινότητας Πύλης & διαδραστικές πρακτικές τίμησαν την «Παγκόσμια Ημέρα της Γης», οι μαθητές του Δημ. Σχολείου Πιαλείας

  Σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 11:00 πμ, Παγκόσμια Ημέρα της Γης, το Δημοτικό…