Kalivas

Φίλες και φίλοι συναγωνιστές και συναγωνίστριες, συντρόφισσες και σύντροφοι μου…

Χαιρετίζω όλους εσάς, καθώς και όλους εκείνους και εκείνες που άντεξαν σε εκβιασμούς και πιέσεις κάθε μορφής, επιλέγοντας να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο!

Δώσαμε όλοι μας μια μάχη με ήθος, με αξιοπρέπεια και με τιμιότητα, δίχως να κρυφτούμε πίσω από τίτλους ανεξαρτησίας, »οργώνοντας» σχεδόν το σύνολο των χωριών του Δήμου μας και καλώντας τον Λαό της περιοχής μας, να γυρίσει την πλάτη του σε πρόσκαιρες και εφήμερες λύσεις, προτάσσοντας πρώτα και κύρια την ικανοποίηση των δικών του  σύγχρονων λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των λίγων και βολεμένων και για αυτό αξίζετε όλες και όλοι συγχαρητήρια!

Να μην νιώθετε την παραμικρή απογοήτευση και πικρία, γιατί ενδεχομένως θα περιμέναμε όλοι μας ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Γιατί ο αγώνας που δώσαμε ήταν όμορφος, όπως πάντα θα είναι όμορφος.

 Θα πρέπει όλοι και όλες να είστε περήφανοι, γιατί αυτό που καταφέραμε σε ένα πολύ πολωτικό και άνευ προηγουμένου προεκλογικό κλίμα ήταν τεράστιο.

Καταφέραμε να φυτέψουμε ένα μικρό γαρύφαλλο ανάμεσα στα άλλα »λουλούδια».

Στο χέρι μας είναι να το φροντίσουμε, να το προστατέψουμε ώστε να μεγαλώσει, να θεριέψει, να γιγαντωθεί και να είναι το αποκούμπι μας και τώρα και πάντα.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

Βαϊος Καλύβας

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…