
Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μία 83χρονη γυναίκα χθες τα ξημερώματα στο Παλαιομονάστηρο, η οποία ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με δύο άτομα, τα οποία μπήκαν στην οικία της με σκοπό να την ληστέψουν.
Οι αδίστακτοι ληστές, ξημερώματα Κυριακής, εισέβαλαν στην οικία της 83χρονης στο Παλαιομονάστηρο, η οποία διαμένει μόνη της, αφού προηγουμένως διέρρηξαν την πίσω πόρτα της κουζίνας με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια αφού ξύπνησαν την δύστυχη γυναίκα, της ζήτησαν με απειλητικό ύφος και κρατώντας κατσαβίδι, να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι.
Έντρομη η γυναίκα τους είπε ότι δεν κρατάει χρήματα στο σπίτι, καθώς ό,τι χρειάζεται της τα φέρνει απλόχερα ο γιος της. Οι αδίστακτοι κακοποιοί της άρχιζαν να την πιέζουν όλο και περισσότερο, με την γυναίκα να βάζει της φωνές, αναφέροντας το όνομα του γιού της, τον οποίο καλούσε σε βοήθεια, πράξη που φόβισε τους δύο απατεώνες, και τους έτρεψε σε φυγή, αφού αυτοί θεώρησαν πως υπάρχει κι άλλο άτομο στο σπίτι.
Οι δύο κακοποιοί δεν δίστασαν να ασκήσουν και βία, για να κρατήσουν σιωπηλή την γριούλα, την οποία έσπασαν την οδοντοστοιχία της, σφίγγοντάς της δυνατά το στόμα της.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι επίδοξοι ληστές δεν ήταν ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς άφησαν αποτυπώματα, διευκολύνοντας έτσι τη δουλειά της Αστυνομίας, καθώς άνδρες της Σήμανσης, κατέφθασαν στο σημείο, παίρνοντας αρκετά αποτυπώματα.