giannena_135241

ΙΧ τύπου κλούβα, παρέσυρε και τραυμάτισε χθες το μεσημέρι, 8άχρονο παιδάκι της Β΄τάξης του Δημοτικού, το οποίο, γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς είχε «Άγιο!!!», όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων.

Συγκεκριμένα το ΙΧ το οποίο οδηγούσε 65χρονος, με κατεύθυνση από Πύλη προς Τρίκαλα, κινούμενο στην κεντρική οδό της Πηγής, στο σημείο της του κεντρικού Ναού της Κοινότητας, όπου υπάρχει ένας μικρός χώρος πρασίνου, στον οποίο ο μικρός μαθητής με φίλους του, έπαιζαν με μπάλα.

Κάποια στιγμή η μπάλα, ξέφυγε στο δρόμο και τρέχοντας ο μικρός να την μαζέψει, συνέβη το δυσάρεστο γεγονός. Αρχικά ο μικρός έχασε τις αισθήσεις του και άμεσα στο σημείο προσέτρεξε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον μικρό μαθητή στο ΓΝ Τρικάλων, όπου ανέκτησε τις αισθήσεις του κι από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου του έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν πως τα παιδάκι διέφυγε κάθε κίνδυνο και είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Σάρωσε στο Πανθεσσαλικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, η Ζέτα Γκόγκου, από το Παλαιομονάστηρο

Σάρωσε κυριολεκτικά η μικρή αθλήτρια του Κολυμβητικού Συλλόγου «ΔΕΛΦΙΣ» Τρικάλων, στο Πανθ…