DOC-20220503-26567014-768x480

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο (περίπου στις 8:30πμ) στο Μουζάκι, με εμπλεκόμενο ένα ΙΧ αυτοκίνητο και τρεις επιβαίνοντες.

Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες, έναν άνδρα και δύο γυναίκες, με κατεύθυνση από τον ορεινό όγκο προς Μουζάκι και στην είσοδο της πόλης, όπου στον δρόμο υπάρχει κατηφορική κλίση, το όχημα, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τον πάγο, (σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις) εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μάνδρα παρακείμενης οικίας, με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να εγκλώωβιστούν στο όχημα, εκτός του οδηγού που βγήκε μόνος του από το όχημα.

Στο σημείο προσέτρεξε ένα πυροσβεστικό όχημα από την ΠΥ Μουζακίου, οι άνδρες της οποίας με ειδικό εξοπλισμό, απεγκλώβισαν τις δύο ηλικιωμένες κυρίες, ενώ δύο ασθενοφόρα από το ΕΚΑΒ Καρδίτσας, μετέφεραν με ελαφρά τραύματα τους τρεις επιβαίνοντες στο ΚΥ Μουζακίου, για τις πρώτες βοήθειες κι αν επιβαλλόταν και στο ΓΝ Καρδίτσας, για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Μουζακίου.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…