t1

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα με εμπλεκόμενο δικυκλιστή στην Πύλη, χωρίς ωστόσο κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα στις 5:15 περίπου, 32χρονος που επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, ερχόμενος από Ελάτη προς Πύλη και στο σημείο που ο δρόμος κάνει στροφή λίγα μέτρα μετά την τοξωτή γέφυρα της Πύλης στο ύψος της καντίνας, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με το ψιλόβροχο και τα φύλλα που είχαν σωρευθεί στο συγκεκριμένο σημείο να κάνουν πιο δύσκολη την κατάσταση, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του, να συρθεί στην άσφαλτο και να καταλήξει στο κιγκλίδωμα που βρίσκεται αριστερά του δρόμου.

Ο 32χρονος άμεσα μεταφέρθηκε με μώλωπες & ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης στο Κέντρο Υγείας της πόλης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες & από εκεί στο ΓΝ Τρικάλων, για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα, χωρίς ωστόσο η υγεία του να εμπνέει καμία ανησυχία.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …