1672395587099170-0
Τρισάγιο υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των δύο αδικοχαμένων συναδέλφων ΚΩΤΣΗ Δημήτριου και ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Κωνσταντίνου τελέστηκε σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2022, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, στην Τρυγόνα Καλαμπάκας.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε, κατόπιν πρωτοβουλίας της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων και της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ιωαννίνων .
Την τίμησαν με την παρουσία τους περα από τους συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων και τις αντιπροσωπείες των Δ.Σ. των Ενώσεων από πλευράς περιφέρειας Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων  κ. Μιχαλάκης Χρήστος , ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Μπουτίνας Ιωάννης και ο προϊστάμενος της ΔΕΣΕ Τρικάλων κ. Παπαγεωργίου Αναστάσιος τους οποίους και ευχαριστήσαμε για τις σημαντικές εργασίες αναμόρφωσης του χώρου του μνημείου.
Επίσης παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος ιερέας  των σωμάτων ασφαλείας  του νόμου Τρικάλων π. Ευάγγελος Καραμιντζιος,ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων κ. Μήτραινας Δημητριος, ο διοικητής του Α.Τ. Μετεώρων κ. Λαφαζάνης Ευάγγελος,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ Κολιοπάνος Θεόδωρος , και εκ μέρους της ΓΕΠΑΔ Ηπείρου ο Α/ΥΜπριασούλης Δημήτριος.

 Στον χώρο του μνημείου κατατέθηκαν στεφάνια.
Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Άτρωτος ο Μαράβας, μέσα από μια μεγαλειώδη νίκη! Δεν βρέθηκε ακόμη η «Αχίλλειος πτέρνα» του (βίντεο/φωτό)

«Άτρωτος» τελικά αποδείχτηκε για άλλη φορά και στην 3η κατά σειρά εκλογική μάχη, για την κ…