ergasia

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Υπηρεσίες Διαμόρφωσης – Συντήρησης Πρασίνου», διάρκειας 200 ωρών, υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU  μέσω του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ)  με δια ζώσης εκπαίδευση (70 διδακτικές ώρες), σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (70 διδακτικές ώρες) και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (60 διδακτικές ώρες).

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοχεύει στη κατάρτιση υποψηφίων υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε θέματα που αφορούν στην κατασκευή και στη συντήρηση ιδιωτικών και δημόσιων χώρων πρασίνου, προκειμένου να εκπαιδευτούν ικανά στελέχη που θα μπορούν να απασχοληθούν σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της κηποτεχνίας και του αστικού πρασίνου.

Κάθε ωφελούμενος που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης και θα συμμετάσχει επιτυχώς στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων, δικαιούται να λάβει το σύνολο του εκπαιδευτικού επιδόματος, που ανέρχεται σε 1.000 ευρώ. Το πρόγραμμα δύναται να υλοποιηθεί στο Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Λαμία.

Αν είστε άνεργος και έχετε ενταχθεί στο μητρώο ωφελούμενου της Δ.ΥΠ.Α  

  1. Εισέρχεστε με κωδικούς TaxisNet στον παρακάτω σύνδεσμο: https://kub.voucher.gov.gr/oaed-sub2/training-program/program-selection/front
  2. Στη «Θεματική Κατηγορία» επιλέγετε «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ»   και «Θεματική Υποκατηγορία» επιλέγετε «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»
  3. Επιλέγετε το πρόγραμμα από τη διαθέσιμη λίστα με φορέα Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας)

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Γραμματεία Κέντρου Επιμόρφωσης & Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Τηλ.: 24210 06366 & 24210 06391 & 2410 684752 & 2410684750
E-mail: [email protected]

Website: https://learning.uth.gr/

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…