IMG_20221021_134604

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί νωρίτερα στη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας με αγροτικό αυτοκίνητο να κάνει τρελή κούρσα και να τραυματίζει τρεις ανθρώπους.

Όπως έγινε γνωστό το όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος παραγωγός και βρίσκονταν στην πλατεία πλατάνου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξαφνικά άρχισε να κατηφορίζει προς την οδό Κονδύλη χτυπώντας αρχικά μια γυναίκα-η οποία λέγεται πως ήταν η σύζυγός του-και ακολούθως χτύπησε πάνω σε πάγκους και παρέσυρε στην τρελή του κούρσα και άλλους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί για ψώνια, έπεσε στο πίσω μέρος οχήματος άλλου παραγωγού με συνέπεια να καταλήξει πάνω στη βιτρίνα καταστήματος.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες δυο γυναίκες και έναν άνδρα στο ΚΥ Καλαμπάκας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο σημείο έσπευσε ο συμπολίτης γιατρός Διονύσης Γκέκας που παρείχε τις πρώτες βοήθειες αλλά άνδρες του ΑΤ Καλαμπάκας με επικεφαλής τον Διοικητή τους κ. Λαφαζάνη που επιλήφθηκαν του συμβάντος και διενεργούν τη σχετική προανάκριση.

Πηγή:meteoravoice.com.gr

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…