Dim Sx Pyli (1)

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πύλης παρουσίασαν την Πέμπτη 13 Ιουνίου την αποχαιρετιστήρια γιορτή τους στην αυλή του σχολείου.

Μια εξάχρονη κοινή πορεία έφθασε με επιτυχία στο τέλος της. Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Από τη μια το μέλλον με το γυμνάσιο να τους γνέφει σαγηνευτικά και από την άλλη οι αναμνήσεις του δημοτικού που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στο μυαλό. 

Η γιορτή περιελάμβανε θεατρικά, τραγούδια και τον αποχαιρετιστήριο λόγο. Συγκεκριμένα, το θεατρικό «Απολυτήριο» που οι μαθητές προβληματίζονται για την αξία και το πραγματικό ρόλο της βαθμολογίας.

Το θεατρικό «Άτιμη …κενωνία» της κα Μαρίας Κίτρα, όπου μοντέρνοι και ρεμπέτες διαφωνούν ενώπιον του δικαστηρίου για το ποιο είδος μουσικής είναι το καλύτερο.  Ακολούθησε ο αποχαιρετιστήριος λόγος που με ιδιαίτερη συγκίνηση διαβάστηκε από τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με ελληνικά και αγγλικά τραγούδια. 

Στο τέλος της βραδιάς απονεμηθήκαν οι τίτλοι σπουδών, τα αναμνηστικά δώρα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Πύλης και ακολούθησε το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο πάρτι πουν διοργάνωσε ο Σύλλογος.

Dim Sx Pyli (9)

Dim Sx Pyli (8)

Dim Sx Pyli (7)

Dim Sx Pyli (6)

Dim Sx Pyli (5)

Dim Sx Pyli (4)

Dim Sx Pyli (3)

Dim Sx Pyli (2)

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Πανηγύριζε και Γιόρτασε το Εκκλησάκι  της Αγίας Τριάδος Βαθυρρεύματος

  Ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Πνεύματος τελέστηκε θεία λειτουργία ιερουργούντος του…