Mosxofyto

Τραγική κατάληξη είχε περιπέτεια η περιπέτεια 58χρονου κυνηγού από τη Μαγνησία, του οποίου η τύχη αγνοείτο από σήμερα το μεσημέρι, όταν με άλλους τρεις φίλους του κυνηγούς, μετέβησαν για κυνήγι πέρδικας σε κυνηγότοπο του Μοσχόφυτου στο Δ. Πύλης.

Κατά την διάρκεια του κυνηγιού, ο συγκεκριμένος αποκόπηκε από την υπόλοιπη παρέα και έκτοτε αγνοείτο η τύχη του. Η ανησυχία όλων άρχισε να γίνεται εντονότερη, όταν στην προσπάθεια επικοινωνίας της ομάδας εντοπισμού μέσω κινητού με τον άτυχο άνδρα, το κινητό του καλούσε, αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση, έως ότου αυτή επιβεβαιώθηκε τη στιγμή που αργά σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε η σορός του σε απόκρημνο σημείο και στη θέση «Βουνό Χατζή» πιο πάνω από το Μοσχόφυτο.

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν άνδρες εκ των ομάδων διάσωσης, ενώ από τους άνδρες του ΠΚ Πύλης, ΠΥ Τρικάλων, ΠΥ Καλαμπάκας, & της 8ης ΕΜΑΚ Λάρισας, υπό τις οδηγίες του επικεφαλής της επιχείρησης ΔΙΠΥΝ Τρικάλων κ. Ευαγγ. Τσουρλίδα, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση ανάσυρσης της σορού με άκαμπτο φορείο διάσωσης, η οποία λόγω του απόκρημνου σημείου, υπήρξε πολύ δύσκολη & πολύωρη, καθώς η απόσταση από το σημείο της πτώσης, ήταν γκρεμός 700 μέτρων, με την ανάσυρση να πραγματοποιείται κυριολεκτικά βήμα-βήμα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Επίσκεψη διακεκριμένων καθηγητών Βυζαντινής Μουσικής στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα βρέθηκαν το τριήμερο 20-22/10/2023 δύο καταξιωμένοι καθηγητές στο χώρο της Βυζ…