Kazakos Arxiki

Μην ψάχνετε άσκοπα από εδώ κι εκεί να βρείτε το παιχνίδι της αρεσκείας & της ποιότητας για τα μικρά σας αστεράκια! Τώρα δίπλα στην πόρτα σας, χωρίς περιττές, χρονοβόρες & πολυέξοδες μετακινήσεις…

Στην Πύλη το Βιβλιοχαρτοπωλείο καζ τα έχει όλα!!!

Έχοντας ως βασική δραστηριότητα την σχεδίαση και την κατασκευή ειδών δώρου, παιχνιδιών, και προϊόντων διακόσμησης, προτεραιότητα της εταιρείας είναι να παρέχει ποιοτικά προϊόντα που είναι, αξιόπιστα και ασφαλή, υπερβαίνονοντας τις προσδοκίες των αξιότιμων πελατών της, με προδιαγραφές που τηρούν απόλυτα τις προδιαγραφές κατασκευής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο κατάστημά μας στην Πύλη, στην οδό Ηρώων 1940 με Απόδημων Πορτινών (γωνία), εκτός των άλλων προϊόντων ενός βιβλιοχαρτοπωλείου, ανάμεσα στα ποιοτικά παιχνίδια της bruder θα βρείτε…

Πολλά γνωστά αυτοκίνητα σε μικρογραφία, φτιαγμένα να διαρκούν μια ζωή. Γνωρίστε και τα οχήματα που όλοι κοιτάμε με δέος κάθε φορά που τα συναντάμε, τα απόλυτα μηχανικά θηρία των αγρών, τα τρακτέρ και τις αλωνιστικές μηχανές. Κατασκευασμένα με μεγάλη πιστότητα με τα πραγματικά.

Κάντε τη καθημερινότητα του παιδιού στο δωμάτιο, στο πρωινό, στο μπάνιο παιχνίδι βάζοντας γνωστούς ήρωες των κόμικς να τον συντροφεύουν. Φτιαγμένα όλα  με μεγάλη φροντίδα και μεράκι. Πολλές ιδέες και για δώρα σε τιμές πολύ προσιτές.

Παίξτε μαζί όλους τους γνωστούς ήρωές σας. Πλέον τα παιδιά μπορούν να ζήσουν με τη φαντασία τους, δικές τους νέες ιστορίες με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Νέες δυνατότητες να παίξετε και εσείς μαζί τους να πετάξετε, να τραγουδήσετε να επιστρέψετε και εσείς στο ξεχασμένο κόσμο της παιδικής φαντασίας και να δημιουργήσετε αναμνήσεις χαράς και παιχνιδιού που μένουν για μια ζωή.

Παρακάτω μία μικρή γεύση…

Bruz Kazakos (1)

Bruz Kazakos (2)

Bruz Kazakos (3)

Bruz Kazakos (4)

Bruz Kazakos (5)

Bruz Kazakos (7)

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …