Filnathropiko Turnua (37)

Στον φιλανθρωπικό αγώνα της περασμένης Τρίτης στην Φήκη, στον οποίο συμμετείχε και η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων, εκτός από τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, βρέθηκαν και ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης Θαν. Μανούρας, μαζί με τον γραμματέα  Χρ. Τεντολούρη.

Παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ Θαν. Μπουτζιώλης.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, οι τέσσερίς τους, βρέθηκαν για λίγο όλοι μαζί, με τον Θ. Μανούρα να κάνει γνωστό, πως κάπου εκεί μέσα στο Πάσχα, ανάλογη ποδοσφαιρική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σκέφτεται να οργανώσει  & ο Κυνηγετικός Σύλλογος στην Πύλη.

Και κάποια στιγμή κατά την συζήτησή τους, σα να πήρε τ’αυτί μας (μπορεί να καταλάβαμε & λάθος) το «ψηστήρι»  που γινόταν προς το Δήμαρχο να συμμετάσχει κι ο ίδιος, όχι όμως από την κερκίδα, αλλά μέσα από το τερέν, ως παίχτης & φυσικά με το Νο 10 στην πλάτη, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές, που σήκωνε ψηλά την μπάλα στην ντρίπλα και την σταματούσε στο γκούργκουλα, στέλνοντας τον άλλο για γρούβες, κατά πως λένε αυτοί που τον ήξεραν…

Στην περίπτωση που δεν τον «έψησαν»τελικά, μάλλον θα κληθεί να τον πείσει ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ, τον οποίο βλέπουμε πρόθυμο να αναλάβει ρόλο «μεσάζοντα», μιας και εξ οφιτσίων ειδικός.

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Βγήκε μαχαίρι σε ΤΚ του Δ. Πύλης…

Για άγνωστες προσωπικές διαφορές, ήρθαν σε συμπλοκή δύο νεαρά άτομα 40 & 35 χρονών περ…