2008-2009(2)
Μετά την χθεσινή τελευταία αγωνιστική της Κ12 όλα τα πρωταθλήματα έφτασαν στο τέλος τους με τα τμήματά μας να πραγματοποιούν μια εξαιρετική χρονιά.
Ξεκινώντας από το ανδρικό τμήμα , η ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της για την Α’ ΕΠΣΤ παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο που το συνδύασε με αποτελεσματικότητα καθώς έχασε μόνο έναν αγώνα όλη τη χρονιά ενώ έφερε και δύο ισοπαλίες.
Στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα η Κ16 με προπονητή τον Περικλή Βασιλείου τερμάτισε δεύτερη και αήττητη στην κανονική διάρκεια αλλά δυστυχώς στον ημιτελικό με τα Τρίκαλα δεν καταφέραμε να περάσουμε και να βρεθούμε στον τελικό , κάτι που με βάση την εικόνα των παιδιών στο πρωτάθλημα σίγουρα αξίζαμε , αλλά το απρόοπτο στους αγώνες νοκ άουτ πάντα θα υπάρχει και θα δίνει ιδιαίτερη ομορφιά στο ποδόσφαιρο.
Η Δήμητρα Απόλλων 1 Κ14 (2008) με προπονητή τον Γκαραγκάνη Γιώργο πραγματοποίησε μια φοβερή χρονιά κάνοντας το 11/11 σε κανονική διάρκεια και νοκ άουτ παιχνίδια και κατέκτησε το πρωτάθλημα μόνο με νίκες παίζοντας ταυτόχρονα εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε επίθεση και άμυνα καθώς έσπασε όλα τα κοντέρ σκοράροντας 61 γκολ ενώ δέχτηκε μόλις 4!
Η Δήμητρα Απόλλων 2 (2009) επίσης για το πρωτάθλημα Κ14 με προπονητή τον Γιαγιάκο Νίκο εντυπωσίασε τους πάντες καθώς όντας ένα χρόνο μικρότεροι από τους αντιπάλους τους (και 2 από έναν παίχτη καθώς υπήρχε δυνατότητα συμμετοχής ενός παίχτη γεννημένου το 2007) μπήκαν στην τετράδα ενώ κοίταξαν κάθε αντίπαλο στα μάτια δείχνοντας ότι του χρόνου δύσκολα θα χάσουν το πρωτάθλημα. Τα παιδιά δυστυχώς λόγω κανονισμών δεν τους επιτράπηκε να συμμετάσχουν στους νοκ άουτ αγώνες αλλά του χρόνου θα είναι σίγουρα εκεί.
Για την Κ12 η Δήμητρα Απόλλων 1 (2010) με προπονητή τον Γκαραγκάνη Γιώργο στέφθηκε άτυπη πρωταθλήτρια του ομίλου της καθώς τα παιδιά έκαναν το εντυπωσιακό 7/7 παίζοντας υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο.
Για το ίδιο πρωτάθλημα οι μικροί μας (2011) με προπονητή τον Περικλή Βασιλείου βρέθηκαν στη δεύτερη θέση του Β ομίλου και μας πρόσφεραν κάποια εντυπωσιακά παιχνίδια και ανατροπές καθώς πάλευαν όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους.
Άτυπη πρωτιά (αν και εδώ είναι το λιγότερο που μετράει, καθώς πρωταρχικός στόχος είναι τα παιδιά να πάρουν τις πρώτες τους εμπειρίες και τις ποδοσφαιρικές βάσεις για το μέλλον) πήρε και η Δήμητρα Απόλλων 1 στην Κ10 με προπονητή τον Γιάννη Μούτσιο καθώς έκαναν το 3/3 στο πρωτάθλημά τους που είχε τη μορφή τουρνουά. Ενώ εντυπωσιακή ήταν σε κάποια παιχνίδια της και η Δήμητρα Απόλλων 2 για το ίδιο πρωτάθλημα.
Τα συμπεράσματα που βγήκαν στο τέλος των πρωταθλημάτων είναι ότι αδιαμφισβήτητα, με οδηγό το παρελθόν, το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό , καθώς εμείς θα συνεχίζουμε με μεθοδικότητα , επιστημονικό υπόβαθρο και πολύ μεράκι να δίνουμε όσο περισσότερα εφόδια μπορούμε στους μικρούς μας αθλητές για το ποδόσφαιρο αλλά και για τη ζωή.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο και χρήμα μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και ακολουθούν σε όλα τα γήπεδα των Τρικάλων και της Ελλάδας και εμείς δεσμευόμαστε , όπως τόσα χρόνια , ότι θα συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε διαπαιδαγώγηση και προπόνηση υψηλής ποιότητας.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όλων των ακαδημιών που συμμετείχαν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα .
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι και του χρόνου χωρίς επιπλοκές και με καλύτερη οργάνωση από τις αρμόδιες αρχές να συναντηθούμε ξανά σε όλα τα γήπεδα τον Τρικάλων.
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για τη Θεσσαλία!

Θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για τη νίκη τ…