lefta-portofoli

«Τώρα παίρνω κάθε μήνα τηλέφωνο, υπάρχει πλήρης αδιαφορία»

Το πρόβλημά της κατήγγειλε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η κ. Ματίνα από το Διδυμότειχο, η οποία μιλά για ένα λάθος του ΕΦΚΑ Διδυμοτείχου το οποίο πληρώνει… ακριβά.

Η κ. Ματίνα είχε επικοινωνήσει με το MEGA τον περασμένο Μάιο, καθώς της είχαν βάλει 2.500 ευρώ αναδρομικά στον λογαριασμό της, τα οποία δεν δικαιούταν.

Το ποσό ωστόσο που είχε μπει στην τράπεζα ήταν 3.370 ευρώ και από τότε της κόβουν από τη σύνταξη κάθε μήνα 192 ευρώ. Αυτό μάλιστα θα συνεχιστεί μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των 3.370 ευρώ και όχι τα 2.500 ευρώ.

Η ίδια η κ. Ματίνα μίλησε στο Mega για την ταλαιπωρία που υπόκειται όλους αυτούς τους μήνες. «Τώρα παίρνω κάθε μήνα τηλέφωνο, υπάρχει πλήρης αδιαφορία. Παρεξηγήθηκαν που τους έβγαλα στα κανάλια. Πήγα τότε στον ΕΦΚΑ και μου είπαν ότι θα μου δώσουν ενημερωτικό, τι να το κάνω; Ενημερώθηκα. Δεν ξέρω τι χρειάζεται να κάνω. Τον περασμένο μήνα μίλησα με την διευθύντρια όχι την αρμόδια υπάλληλο που είναι πάνω στο θέμα και μου είπε ότι δεν έχει τον φάκελο μου και δεν θυμάται το πρόβλημά μου, αλλά θυμόταν ότι τους έβγαλα στα κανάλια», είπε αρχικά.

«Τους είπα να με ειδοποιήσουν να πάω να τους δώσω τα λεφτά αρκεί να μην χάσω ούτε 1 ευρώ από τη σύνταξή μου, μου κρατάνε ήδη 6 μήνες. Το πάνε σιγά σιγά για να μου τα πάρουν όλα. Δεν υπάρχει απόδειξη για να δω τι μου παίρνουν και τι όχι», συμπλήρωσε η κ. Ματίνα.

Πηγή:newsbeast.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…