AFISA

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτισμού: 21 Μαΐου, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πύλης, υπό την αιγίδα του Δήμου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Πηγής, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πηγής και το Σύλλογο Νέων Πηγής Τρικάλων, στις 29-05-2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11 π.μ. – 1:15 μ.μ., διοργανώνουμε δράση εκπαιδευτικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα στο χώρο του σχολείου Πηγής

Στόχος της δράσης είναι η αναβίωση παραδοσιακών δραστηριοτήτων, η ανάδειξη τοπικών στοιχείων πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και η συνεργασία, η συλλογική αλληλεπίδραση και η κοινωνικοποίηση των μαθητών μέσα από το ομαδικό παιχνίδι.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στη διεξαγωγή της δράσης για να παίξουμε,  να συν-ψυχαγωγηθούμε, να μάθουμε τα παλιά παραδοσιακά παιχνίδια και να μεταδώσουμε  την παράδοση, την κουλτούρα και τις αξίες στις νέες γενιές.

Η συμβολή όλων μας, μικρών και μεγάλων, είναι μέγιστης σημασίας μεταδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα στα παιδιά, καθώς ο πολιτισμός αποτελεί δομικό στοιχείο της ταυτότητας του λαού μας.

Με χαρά περιμένουμε τη συμμετοχή όλων!!!

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύλης εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Έμφυλη Βία και την Παρενόχληση(βίντεο)

Καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής…