Sarakatsanoi (1)

Σε ένα ζεστό, γεμάτο χαμόγελα και ευχές κλίμα, ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Τρικάλων έκοψε την Κυριακή 5/2/2023 την πρωτοχρονιάτικη παραδοσιακή βασιλόκλουρα, στη Σαρακατσάνικη Γωνιά, στον Άγιο Οικουμένιο Τρικάλων.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν οι πατέρες Ηλίας Μπάνος, Σπύρος Σπύρου, Αθανάσιος Αραπογιάννης, Εφραίμ Γιαννακός και παρέστη ο πατήρ Παναγιώτης Μίχος. 

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας οι βουλευτές Τρικάλων κυρία Κατερίνα Παπακώστα και Αθανάσιος Λιούτας, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τρικκαίων Οικονομικών – Διοίκησης κυρία Σοφία Αλεστά και Πρασίνου κύριος Δημήτριος Παζαϊτης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κύριος Χρήστος Γακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κύριος Ντίνος Μπάρδας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας «Αστική Ανάπτυξη» Τρικάλων, κύριος Γεώργιος Ζιώγας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βαθυρρεύματος κύριος Μιχαήλ Μπαλλάς, ο πολιτευτής Τρικάλων κύριος Μικέλης Χατζηγάκης, εκπρόσωπος του πολιτευτή Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη.

Επίσης ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κύριος Ευάγγελος Τσέλιος, η πρόεδρος του Φιλολογικού, Ιστορικού, Λογοτεχνικού Συνδέσμου (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων, κυρία Ναυσικά Μουλά – Αγγελάκη συνοδευόμενη από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδος Τρικάλων κυρία Σταυρούλα Μπαλατσούκα, η πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθυρρεύματος ¨Η Γκούρα¨ κυρία Ανδρεάνα Μπαλλά και εκπρόσωποι της Εύξεινου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων.  

Επίσης, είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσουμε τον πρόεδρο του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Ν. Φθιώτιδας ¨Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ¨ κύριο Χρυσοβαλάντη Μάνδαλο, τον πρώην πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Σ κύριο Ευάγγελο Μαρμαγκιώλη, τη συναφλίτισσα πολιτευτή Ν. Μαγνησίας  Βίκυ Τσεκούρα, καθώς και τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου, κύριο Χρήστο Ρούσσα.

Επιστολή απέστειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστας Σκρέκας, ευχόμενος καλή χρονιά κι εκφράζοντας την αδυναμία του να παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Τυχεροί των φλουριών που αντιστοιχούσαν σε δυο δώρα που προσέφεραν οι επιχειρήσεις της Χριστίνας Αλιπράντη ¨Σαν Παρμύθι…¨ και του τουριστικού γραφείου του Χρήστου Αντωνόπουλου Chik Travel, τις οποίες ευχαριστούμε πάρα πολύ , ήταν ο κύριος Ευάγγελος Τσέλιος και η κυρία Μαρία Καλτσά. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις κυρίες – μέλη του συλλόγου μας για την προσφορά των εδεσμάτων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και να ευχηθούμε ένα χαρούμενο και  δημιουργικό 2023 και του χρόνου με υγεία!!

Sarakatsanoi (2)

Sarakatsanoi (3)

Sarakatsanoi (4)

Sarakatsanoi (5)

Sarakatsanoi (6)

 

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ευχαριστήρια επιστολή Γρ. Νικολάου σε Χ. Καλιώρα, Π. Μουστάκα & στο προσωπικό του ΚΥ Πύλης